Scudo Sports

Üstüme süren midibüs şoförü

kerem E

Daimi Üye
Tepki
231
İsim
kerem
Bisiklet
Bianchi
Merhaba. Az önce bisiklet sürerken bir midibüs korna çaldı. Ben de yolun en sağından gidiyorum. Sonra ben ne var dedim ve adam bana el kol hareketi yaptı. Ardından yanından geçerken bilerek üstüme sürdü, 10 cm yanımda bariyerler var bana bi dokunsa ben önce bariyerlere sonra da yola öpücük konduracağım. Daha sonra ben de avazım çıktığı kadar " beni mi öldüreceksin" diye bağırdım. Eliyle gel işareti yaptı, ben de petrol ofisine girdim ve midibüs gidince ben de hemen bir Polis oto'su bulup olayı anlattım. Tüm bu olaylar 6-7 dk içinde oldu. Akşam babamla birlikte gidip adamdan şikayetçi olacağım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Not: plakayı aldım ve hemen telefonuma yazdım.

Scudo
@kerem E geçmiş olsun. Böyle durumdalarda aklıma hep şu tip "" kaza"" lar geliyor.
Ortalık manyak dolu insan tepki göstermeye korkar oldu.

Olayla ilgili görüntü var mı? Eğer yoksa nasıl kanıtlayacaksınız bölgede kamera var mıydı?

@kerem E plakayı aldıysan bu maganda'nın dırek polis bunu gözaltına alması lazım şikayetcı olduysan

Ramazan mübarek gün uysan anında kavga çıkar adım başı ... :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@CeRKeZ Bölgede kamera varmı bilmiyorum. Bir aksiyon kameram olsaydı elimde kanıt olurdu.

@eray.hayta plakayı aldım. Biraz ileride toplu taşıma vardı, orada genelde Polis oto'su oluyor, Polis trafik polisi değildi, ama ben yinede olayı anlattım. Sağolsun Ben trafik polisi değilim diyip beni başından savmadı, dinledi olayı ve ne yapmam gerektiğini anlattı. Yaşım 15 olduğu için velimle birlikte şikayette bulunmam gerekiyor.

@kerem E
Dikkatli olun ,adam sizi bulmaya çalışır belalı bir tiptir vs size bir şey olmasın.Çok uçuk senaryolar değil bunlar maalesef,her yer maganda dolu...

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@Mustafa Zeybek
Araç frene basıyor ama önünde araba filan yok..Sanırım aynadan motorun hızla geldiğini gördü ve panikledi..Motor da arabaya vurmaktan son anda kendini kurtardı..Sonra araç sürücüsü o panikle motorcuya bir hareket çekti..Motorcu da araca poşetle vurdu..Sonra da araç sürücüsü çıldırdı..

Burada tüm suçu araç sürücüsüne atmamak lazım..Cinayete teşebbüs var,bunu kimse inkar edemez ama araç sürücüsü bir şekilde taciz edilmiş durumda..

Ben özellikle aracın frene basma anına dikkat ettim..O fren neden yapıldı,bence bu açığa çıkarılmalı..O fren eğer panik yüzünden yapıldıysa,araç sürücüsüne çok ceza vermemek lazım ama o fren arkadan deli gibi gelen motorcuları durdurmak için yapıldıysa,araç sürücüsü hapı yuttu demektir..
''12 kızgın adam'' filmindeki jüri üyelerinden biri gibi bir yorum yaptım:)

@kerem E geçmiş olsun..Trafikte kimseyle diyaloğa girmemek lazım..Hele ramazanda..!

@DurgunDeniz Teşekkür ederim. Normalde sürücüler bana karşı saygılı oldukları için böyle bir olay olmasını beklemiyordum.:acpsnr:
Bundan sonra daha dikkatli olacağım.:)

@ahlaksız Teşekkür ederim. Aslında adamla konuşmadım bile. Adam korna çalınca bi ürktüm sonra "ne var" dedim ama adam duymadı galiba. Sonra aracı benim üzerime kırınca da "beni mi öldüreceksin" diye bağırdım. Adam benimle konuşmak istese konuşacaktım ama konuşmak istemedi.

Eve gidince olayın olduğu yeri Google earth'ten bulup buraya atmaya çalışacağım.

@ahlaksız
Sherlock, sen misin :koptum:
Örnek olsun diye attım videoyu. Ama böyle olaylar oluyor yani. Söylemek istediğim o.

Fotoğrafta anlatmaya çalıştım, elimden bu kadarı geldi. Umarım anlatabilmişimdir.

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    297,4 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri