Scudo Sports

Üstteki bu forumda olmasaydi ne olurdu?

Scudo
forum cafe çok sıkıcı bi yer olurdu..
rüzgardaki özgürlük ben kadar lafının üzerinde düşünmemiş olurdum..

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
arkadaşlar özür dilemenize gerek yok ya, asıl ben bütün forumdan özür dilerim, seviyesiz insanlarla muhatap olduğum için,beklediğim karşılıklı saygı ve sevgi,başka birşey değil,bir hata yapmışım gibi sürekli üstüme geliniyor,ben sadece bana saldıranlara cevap verdim,kesinlikle eminim yaptığım yanlış birşey yok...............neyse konudan uzaklaşmasak daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Türkmenistanda bir iş adamı batabilirdi, kutuplarda bir gemi kaybolabilirdi, bush bahçesinde takılıp düşebilirdi, amcamın oğluna piyango çıkabilirdi, cem uzan başbakan olabilirdi, chealsea bu hafta kazanabilirdi...

(Butterfly effect)

yırtıcı kuşları anımsamayacaktık

(bu konuda tek merak ettiğim özgürün melis hanıma birüstteki yorumda teşekkür nedenidir?ve bu sorunun tek muhattabı özgür lütfen sadece o üstüne alınsın...)

• Beğen
''huuu komşuu'' diye seslenmek aklıma gelmeyecektiii

Saygılarımla

@hu_handan

bi yanlış anlaşılma olmuş konuda..
acıklamayı yapmıs ve kabullenmıs.
unutmayın ki gecen hafta bizimde aramızda yanlıs anlasılma olmustu:)

Oyuna devam edebilirmiyiz?

Üstteki forumcu olmasaydı;bandanalı günlerim aklıma gelmeyecekti...

@Özgür!

özgürcüm ben durupduruken polemiğe girmek istemiyorum hiçkimseyle,seviyesiz insanlar kastından çıkarsama yapamadım sadece senden şifreçözmek için yardım istedim.Teşekkür ederim severim bilirsin seni yanlış anlaşılmalar olması farkeder mi aramızda?:)

• Beğen
ben simplonmurata gereken açıklamayı yaptım,konunun daha fazla uzaması sinirlerimi bozuyor,birileri çenesini kapatsa artık hiçte fena olmayacak

@MeLiSBuRCu

biz hepimiz olmasaydık bu forum olmuyacaktı.varız ve tadını çıkaralım değilmi dostlar.

eğer özgür bu sitede olmasaydı cici bisikletim videosunda çalan şarkının saliva-süperstar olduğunu öğrenemicektim :D eyw özgürüm saol =D

@hetero

tabikide tadını cıkarıcaz abicim, ama işi abartıp tadı kaçıranlar olmasa çok daha iyi eğlenicez, 31 akşamına kadar harika eğlenmiştik, bugun ıyrançlaştık...

• Beğen
Geri