Merhabalar,
kendimi üye tanıtma bölümünde tanıttıktan sonra burada buldum
. Arkadaşlar benim bu yıl bir anda bisiklet merakım artttı.Dün forumda bu bölümde diğer arkadaşlara önerilen, Carraro , canondale, whistle marka bisikletleri gozle gorup inceleyip geldikten sonra acıyorum bu konuyu. Benim aslında isteklerim,
1-) 500-600 Tl civarlarında düşünüyordum.
2-) günde 50 km lik kullanım için arıyordum şehir içi, ( eskiden 5000m-10000m koşu yapıyordum, 5000 M madalyam falan var ) bu sebeble güçlü kondisyonlu oldugumu düşünerek 50 km rahat giderim gibi geliyor
.
3-) çok yormayacak açıkcası yolda akıp gidicek, başıma çok iş çıkartmayacak. ( yok zinciri koptu , yok vidası gevşedi gibi sorunlar )
4-) hafifi olması
5-) göze hitap edicek ve keyif vericek bir bisiklet.
Bilmiyorum ayırdıgım bütçe ile yazdıklarımın tamamını bulabilirmiyim
o yüzden siz değerli üstadlardan bu konuda bana önerbileceğiniz bisikletleri görmek istiyorum.
Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Cengiz.
kendimi üye tanıtma bölümünde tanıttıktan sonra burada buldum
1-) 500-600 Tl civarlarında düşünüyordum.
2-) günde 50 km lik kullanım için arıyordum şehir içi, ( eskiden 5000m-10000m koşu yapıyordum, 5000 M madalyam falan var ) bu sebeble güçlü kondisyonlu oldugumu düşünerek 50 km rahat giderim gibi geliyor
3-) çok yormayacak açıkcası yolda akıp gidicek, başıma çok iş çıkartmayacak. ( yok zinciri koptu , yok vidası gevşedi gibi sorunlar )
4-) hafifi olması
5-) göze hitap edicek ve keyif vericek bir bisiklet.
Bilmiyorum ayırdıgım bütçe ile yazdıklarımın tamamını bulabilirmiyim
Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Cengiz.