Scudo Sports

üst seviye V fren uyumlu jant seti

eray akyol

Forum Demirbaşı
Tepki
158
Arkadaşlar aslında çok severek kullandığım jant setimi kadro değişikliği ve bununla birlikte disk frene geçişim sebebiyle satıyorum. jant setinin ağırlığı 1580 gr dır.
Göbekler;
Sun Ringle 'ın Country Flea modelleridir. Rulmanlı yapısı epey bir akıcık vermiş aynı zamanda çok da hafifler. Türkiyede çok tanınmamış olmasına karşın oldukça kaliteli göbekler olduğundan şüpheniz olmasın. yanılmıyorsam amerikan menşeili olması gerekiyor..
Jant çemberleri;
Çemberler Mavic XC 717 serisi bu çemberler de oldukça hafif. herbiri 414 gr geliyor.
teller ve tel başları;
Teller malesef dizdirirken stokta yeterli miktarda dt swiss revolution olmadığından yarısını dt swiss Competition takma durumunda kaldım. tel başları ise dt swiss mavi aluminyum başlardır.

Bu jant seti beni kullanırken çok memnun etti. disk frene geçme durumu olmasa emin olun satmazdım. her kullandığım malzeme gibi jantlarımı da temiz kullandım. bana maliyeti yaklaşık 800 TL oldu. jantları 500 km anca binmişimdir. akort sıkıntısı da yoktur. çizik, çatlak herhangi bir sıkıntısı yoktur. jantlar için istediğim fiyat 530 TL dir. kargo tarafımdan karşılanacaktır. düşük bir miktar pazarlık payı vardır.

(link)(link)(link)(link)

Scudo
Selam kardeş ! Mesajın var:)

ilan günceldir.. fiyat konusu görüşülür. pazarlık payı mevcut ;)

Jant Seti Genç Osman Bircan Bey 'e satılmıştır.. Bisiklet forum ve Genç Osman Bey'e teşekkürler..

Geri