Scudo Sports

üst düzey ve sıfır dan 30 km uzak ÜRÜNLERİN YENİ RESİMLERİ 2. SAYFADA...

Scudo
@aziz

Arkadaşlar sıfır ürünler için güzel bir indirim. Sadece cumartesi gününe kadar... :eek:

Aynakol : 270 TL.
Arka vites : 95 TL.
Ön vites : 40 TL.
vites kolları : 115 TL.
ruble : 75 TL.
Carbon amortisör : 600 TL. :eek: İLK GELEN ALIR. :) Fakat ufak bir hatırlatma sadece cumartesi gününe kadar bu fiyatlar geçerlidir pazar günü tekrar eski fiyatlar geçerlidir.

Arka vites : sıfırı 98 $. Burada 95 TL.
Ön vites : sıfırı 52 $. burada 40 TL.

(link)
(link)
(link)
(link)

vites kolları : sıfır 145 $. burada 115 TL.

(link)
(link)
(link)

Carbon amortisör :sıfır 795 $. burada 600 TL.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

YUKARIDAKİ PARÇALARIN GÜNCEL İNDİRİMLERLE SATIŞI HAFTA SONUNA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR. (sıfır sayılan bu ürünler için verilen bu fiyatları kaçırmayın.)

Arkadaşlar özellikle amortisör için birkaç şey yazmak istiyorum. Türkiyede nam salmış ve uçuk fiyatlarla alıcı bulan maşaların kısaca bilgisini vereyim.

FOX FLOAT 140 RLC : 1.76kg, Fiyat: 760 USD, 1140 TL.
FOX F120 : 1.61 kg,Fiyat: 760 USD, 1140 TL.
Rock Shox SID Team : 1475g (3.25 lbs), Fiyat: 549€, 1100 TL.
SRAM XX Rock Shox Sıd World Cup :1436g, 875.00EUR, 1750 TL.

gibi daha birçok örnek verilebilir.

Buda benim sattığım maşa :

T-FORCE MORGANA AIR CARBON Remote Lockout (RL) : 1.35kg, Benim sattığım fiyat 600 tl.

arkadaşlar hesabınızı iyi yapın 2000 TL lik maşalardan bile hafif olan, çalışma sistemi çok iyi olan, Lockout u ile sadece 1,35 kg gelen bu maşanın türkiye satış fiyatı 1200 TL iken, sadece bir defa 30 km binilmiş sıfırdan ayırt edilemeyecek maşayı 600 TL. ye veriyorum.

Üstelik şöyle bir garantide veriyorum maşanı al, eline gelsin, kutudan çıkart, bak incele aynı gün beğenmezsen geri yolla alayım :)

Aziz az kullanılmış yazmışsın ama parçalar hiç kullanılmamış gibi gözüküyor. Bir yanlışlık olmasın. =)

@aziz

İLAN YUKARIDAKİ PARÇALARLA HAFTA SONUNA KADAR GÜNCELDİR...

Arkadaşlar hafta sonuna kadarki son bomba indirim.

Arka vites : sıfırı 98 $. Burada 80 TL.
Ön vites : sıfırı 52 $. burada 40 TL
vites kolları : sıfır 145 $. burada 100 TL.

@aziz

Arka vites satıldıktan sonraki son güncel durum .

Ön vites : sıfırı 52 $. burada 40 TL
vites kolları : sıfır 145 $. burada 100 TL.

On vites satilmadiysa alabilirmiyim?

Tesekkurler.

Arkadaşlar ürün satılana kadar bir daha asla olmayacak bir indirim. Kısa sürelik sıfırı 1180 TL olan ve benimkide sıfır sayılan (sadece birkere binildi) maşamı MTB mi parça parça sattığımdan dolayı forumda en son indirimle 600 TL ye düşmüştüm. Bu ilan altında maşadaki son ve kısa sürelik indirimle maşa 500 TL olmuştur. Kısa süre sonra tekrar 600 TL olacak ve birdaha 500 TL ye düşülmeyecektir...

TEL : 0506 763 43 88

(link)

ön aktarıcı satılmadıysa aldım gitti
bugünlük rezerv edersen vites kollarını muhtemelen onlarıda alabılırım
yaklaşık on gundur sıteye gırmıyordum ilanı actım aynakolu gorur gormez sayfaları kovaladım, ve satıldıgını gorunce içim gitti
alan arkadaş tabııkı hayrını gorsun ama cok uzuldum ben nasıl kacırdım dıye
telefon numaram 0506 544 20 53 ıster ozelden ıster buradan numarını gonder goruselım ben merterdeyım

Geri