Scudo Sports

Üsküdar'da Mosso bisikletim çalındı

Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum link atmayacağım o sebeple ama bir ilan buldum 1924 olduğunu ve 57 kadro olduğunu söyledi kişi sadece hepsiburada'daki ekran görüntüsünü kullanarak. Bilgisi olan var mıdır bu modelde 57 kadro var mıdır? Yoksa arkadaşımın hesap üzerinden bir mesaj daha atacağız. Kişi resim atmıyor ve sıfır diyor. Fiyatı da 800 TL daha ucuz.

Scudo
@Kadıköylü hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım, kullanan arkadaşlardan birisi yorum yaparsa hep beraber öğreniriz.

Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum link atmayacağım o sebeple ama bir ilan buldum 1924 olduğunu ve 57 kadro olduğunu söyledi kişi sadece hepsiburada'daki ekran görüntüsünü kullanarak. Bilgisi olan var mıdır bu modelde 57 kadro var mıdır? Yoksa arkadaşımın hesap üzerinden bir mesaj daha atacağız. Kişi resim atmıyor ve sıfır diyor. Fiyatı da 800 TL daha ucuz.
En büyük kadro 56 cm. Elinde faturan garanti belgen üzerinde bisikletinin seri numarası yazılı mı?

En büyük kadro 56 cm. Elinde faturan garanti belgen üzerinde bisikletinin seri numarası yazılı mı?

Garanti belgesi var fakat seri numarası yok. Atilla bisiklet'ten almıştım, duruma göre tekrar fatura vs bir konuşup isteyeceğim bir şeyler. Kredi kartı ile almıştık slip'i vs. duruyor. Fakat işte seri numarasını sorduğumda biz almıyoruz gibi bir cevap aldım. Detayını henüz pek soramadım. İlandaki kişi ile tekrar bir görüşme yapacağız bir arkadaş aracılığıyla, fiyatı artırmış çünkü. Eğer ona resim atarsa inceleme şansımız olur muhtemelen, bir de tutarlı cevaplar verecek mi bakalım.

Garanti belgesi var fakat seri numarası yok. Atilla bisiklet'ten almıştım, duruma göre tekrar fatura vs bir konuşup isteyeceğim bir şeyler. Kredi kartı ile almıştık slip'i vs. duruyor. Fakat işte seri numarasını sorduğumda biz almıyoruz gibi bir cevap aldım. Detayını henüz pek soramadım. İlandaki kişi ile tekrar bir görüşme yapacağız bir arkadaş aracılığıyla, fiyatı artırmış çünkü. Eğer ona resim atarsa inceleme şansımız olur muhtemelen, bir de tutarlı cevaplar verecek mi bakalım.
Öyle saçmalık mı olur nasıl seri numarasını yazıp kaşeleyip teslim etmezler.
Şimdi gidip adamı bulsan "ben bisikleti bit pazarından aldım" dese ne diyebileceksiniz. Fatura veya garanti belgesinde seri numarası varsa polisle beraber gidin diyebilirdim.
Şu an tek çare bir kaç arkadaşınızla birlikte gidip siz tek ilerlerken onların uzaktan izleyip bisikletin sizin olduğuna emin olduktan sonra bir anda olaya dahil olması.

"Şu an her gün 4 kere bunu yapıyorum. 4 apartman aşağıda bir kamera var ama izleyemiyoruz, ekranı yok. Yönetici de şaşırdı adam 200 lira isterim izletmeye diyince."
Yav size bunu nasıl dedi o kişi??!!Siz nasıl insansınız Allah sizi bildiği gibi yapsın.İnsan mısınız derken lafın gelişi diyorum,yoksa insanlık ile zerre alakan yok.Çok geçmiş olsun,inşallah bulunur bisikletin.

• Beğen
Tepkiler: burakksglu
Diyecek çok şey var fakat elim yazmak istemiyor,geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: burakksglu
Kameraları polis isteyince bazıları çalışmıyor diye geçiştiriyor ona dikkat et.

İlan sahibiyle görüştünüz mü? Şu an durum nedir?

İlan sahibiyle görüştünüz mü? Şu an durum nedir?

Kısa kısa cevap vermeye çalışayım.
- Dün kameraların adreslerini karakola teslim ettim not aldım dedi gönderdi elbette karakol.
- İlan ile alakalı da resim aldık arkadaşım aracılığıyla V fren bir mosso çıktı. Benimki değil o sebeple.

Güncelleme olsun bu mesajım. Malesef bisikletten haber çıkmadı, polise kameraların adres bilgilerini vermeme rağmen ve 2.el bir 2024 MSM-H aldım. O da 2 aylıktı, garantili ve temizdi şansa. Tek sıkıntım elcik oynaması. 2027'de yeni elcikler vardı sanırım aynı değiller. Artık evde saklayacağım :)
1599643678756.png
1599643665184.png

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
Geri