Scudo Sports

Üsküdar'da Ghost SE 1150 Çalındı!

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu hırsızlığı dinsizlikle bir göstermek çok yanlıştır..Bu yanlışı yapan genç müslüman arkadaşa,ironi ile cevap verdim..Umarım ne demek istediğimi anlamıştır..

Maalesef Uskudar' da benim de GIANT imi caldilar iki gun once. Kapali garaj, kilit, apartman gorevlisi filan dinlememisler..Nasil organize oldularsa, ust katimizdaki 13-14 yasindaki bir delikanlinin bisikletini garaj ayni zaman diliminde almislar. Uskudar' da oturan bisikletseverler dikkatli olsunlar..

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bisikleti çalınan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Geçen günlerde bir kargo gönderimi için kargo şubesine gittim. Kargo şubesi dükkanının camının önüne bisikletimi bıraktım tam gözümün önündeydi. Beş dk sonra dönüp baktığımda bisikletimi göremedim ok gibi kapıya fırladım baktım ne göreyim bisikletimi dükkanın biraz ilerisine bırakmışlar. Henüz kilit almadığım için bisikletimi bağlayamamıştım. Bisikletimi tekrar dükkanın önüne bu sefer sağ cam önüne koydum. Kargoyu verdim çıkışta ne göreyim bisikletimin selesini ters döndürüp çevirmişler. Yapan tabi ki ortada yok. Görseydim senin derdin ne derdim. Bisikleti iki dakika bile bırakmaya gelmiyor hemen birileri başında bitiveriyor. Bisikleti kilitleyen arkadaşlar ben iki kilit almayı düşünüyorum bisikletimi bir yere bağlarken iki kilit ile bağlayacağım ve alarmlı kilitler var onlardan alacağım. Bisiklet sele altı alarmları var değerlendirilebilir bir seçenek. Çalınması durumunda Bisiklette GPS çipi takılı ise bulunabilir. Bunun dışında bodrumda bisiklet bırakmayı düşünüyorsanız bodruma alarm takınız. Kapı açılınca öter belki caydırıcı olur. Darbe vuruşlu hassasiyetli kilitler ve alarmlar var normal kapılar için küçük bir tedbir. Bu arada aklıma gelmiş iken Bisikleti sigorta ettirme şansımız var mı bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica olunur.

S.A kardeşler. Üsküdar lafını görünce atladım... Çengelköy civarında oturuyorum bende, 3,5 yıl önce iki bisikletimi aynı anda çalmışlardı benimde. Daha geçen gün yine bir bisiklet çalındı. İnsanlara güvenmen istiyoruz ama şüphe ile bakmak zorunda bırakılıyoruz. Motorlarda da durum aynı gibi bir de... Çalanın ellini kesmek şart. Yaşına bakmayacaksın. Hangi ufak hırsız ileride Ada'm olmuştur... Can yakmadan durmuştur. Kalıcı bedel ödetilmesin şart.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
geçmiş olsun . çılgın sporcunun bisikletinden

Geri