Scudo Sports

Üsküdar'da b'Twin 520 siyah bisiklet çalındı!

Dilekercan

Üye
Tepki
1
İsim
DILEK ercan
Bisiklet
b'Twin
IMG-20170224-WA0024.jpg

Arkadaşlar dun gece Uskudar merkezde yasadigim apartmanda kalınca bir kilitle kilitledigim Btwin 520 siyah bisikletim çalınmış.Geriye demir tozları ve beyaz simli bir ip disinda hic birsey bırakmamışlar. Ne bicim karakterli insanlar bilmiyorum. Lutfen bu civarda denk gelirseniz bilmiyorum bir umut, suluk yeri, zili, ön farve arka far vardı. Karakola seri numarasıyla ifade verdim bekliyorum. Lutfen kilitlere güvenmeyin.:(çok acı bir durum! Gören duyan için mail adresim e.dilek95@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Scudo
Geçmiş olsun, apartman civarında işyeri vs biyerlerde illa kamera vardır. Gören kamera varsa apartman girişini kaydı rica edip alın, karakola verin.

Çok teşekkür ederim ,bulunduğum sokakta bir tek cami ye takmışlar oda yukarı bakıyor zaten.Bir tane cay ocagi var sanırım onda da vardi yarin ona soracağım.Tekrar teşekkürler:(

Gecmis olsun.

Umarım tez zamanda bulunur. Sahibinden.com, Letgo ve Facebook ikinci el bisiklet ilanlarını da takip etmeyi ihmal etmeyin. Genellikle oralarda satışa çıkarırlar.
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçmiş olsun, umarim kisa sürede bulunur.

3 günde Üsküdar'da ikinci çalıntı vakası.. Bölgede ki arkadaşlar biraz daha dikkati arttırsa iyi olur sanki..

Geçmiş olsun . Benzer olay başına gelmiş arkadaşların yazılarını okuyup peşini takip ederseniz bulunur inşallah. Peşini bırakmayın.

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Bu forumda görev yaptığım süre dahilinde onlarca çalıntı başlığına şahit oldum, maalesef pek azında bisikletine kavuştu arkadaşlarımız. Umarım siz de o şanslı azınlığa dahil olursunuz.

Siz kendi adınıza ders çıkarıp artık kilitlere güvenmemeye karar vermişsiniz, umalım bu başlık işin ciddiyetini tam kavrayamayıp bisikletini dışarıda bırakan diğer arkadaşlara da bir uyarı olsun.

Bisiklet çalan hırsız..Şu sığlığa,şu vicdansızlığa,şu cehalete bakın..
1000 liralık bisiklet çalınca ne olacak yani?!Zengin mi olacaksın?!Köşeyi mi döneceksin?!
Madem bir şey çalacaksın,madem bir halt yiyeceksin;düzgünce yapsana şunu..
Mesela banka soyan hırsızlara hiç kızmıyorum ama bisiklet çalanlar kızdırıyor beni..
Buyrun;

geçmiş olsun

Antalya'da bir tanıdığım Cannondale caad 8 bisikletini apartman girişine kilitliyor ve doğal olarak bisiklet çalınıyor .. sahibi kadar üzüldüm güzelim bisikletin gidişine. geri gelmedi elbette. geçmiş olsun umarım bulunur takip edin. siteleri ve bit pazarlarını.

Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlam bir şekilde bulunur :(

Geçmiş olsun.Bende bisiklet takip cihazlarına bakıyordum tam.Maalesef artık huzurlu ve güvenli bir ülkede yaşamıyoruz...

Geçmiş olsun.Umarım en kısa zaman da bulursunuz.

Cok gecmis olsun. Dilerim bulursun. Haberi okudugumda merdivenleri hızla inip bisiklete bir bakisim vardi.. Senin ne hissettigini daha iyi anladim.

Geçmiş olsun ama biz diyoruz bir kulakdan girip öbüründen çıkıyor, apartmana,boşluğa işte garaja felan bırakırsanız olacağı bu 3 bisikletimde evimde ve evde bile u kilit ve motor kilidi ile evde bile bağlı duruyorlar evde alarm ve kayıtlı video kamera sistemi varken bile ve evimde 5.kat asansörde yok.

Geçmiş olsun, bile bile lades olmuş biraz sizinki :( Arkadaşım kilidin anahtarını kaybetmişti, ne yapıcaz edicez derken baktım 50 metre ilerde inşaat var. Gittim rica ettim demir makasını, Onguard marka parmağım kalınlığındaki çeliği kesmem 10 saniyemi aldı. Bisikletlerinizi asla dışarıda bırakmayın, balkonda da değil odanın içinde dursun. Tur yaparken markete filan girilirken dönüşümlü girin, bisikletler kilitli olsa bile mutlaka biri başlarında dursun.

Geri