Scudo Sports

Üsküdar

mrb arkadaşlar ben fıstıkağacında oturuyorum ve mimar sinan güzel sanatlar üni. de okuyorum ( kabataş ) nerdeyse hergün okula bisiklet ile gidiyorum ve her fırsatta arkadaşlarımı kandırıp gezilere çıkıyoruz sizlere katılmayı çok isterim ilk gezinizde sizlerle olmayı ümit ediyorum.

Scudo
onur, güzellikler paylaştıkça artar... aramıza hoşgeldin..

saygılar

Herkese selamlar. Ben Serdar Uzun. 23 yaşındayım. Üsküdar'da oturuyorum.

Önümüzdeki 1 ay içerisinde bisiklet alacağım. En kısa zamanda turlarda görüşmek dileğiyle...

Favori güzergahım olan natoyolundan küçüksuya inip beykoz, vaktim olursa akbaba köyüne kadar gidiyorum. Beyaz bir sedona kullanıyorum.

Bu akşam iki bisikletçi arkadaş gördüm. merak ediyorum bu güzergahda neden fazla bisikletçi yok. mis gibi sahil yorulunca yayılıyorum çimenlere.

Bu güzergahın canlanması gerekiyor diye düşünüyorum. Özellikle haftasonları poyrazköye gitmek geç saate kalmadan dönmek için organize olabiliriz :rolleyes:

Saygılar.

bu akşam bir kaç arkadaş yine o taraflarda turlamayı düşünüyoruz
akbaba taraflarından rivaya giden yol tek başına gidilmiyor. dün denedim. çok köpek vardı ve tenha yollar :)

akbabadan riva toplam kaç km oluyor bu arada?

selam gençler beykoz dan beklentimiz çok c.tesi akşam gelip park ta cekirdek sefasi yaptik grubu büyütmemiz lazım haydinnnn

Geri