Scudo Sports

Üsküdar

Scudo
@ironimperor

Evet bu guzergahın biraz hareketlenmesi cok iyi olur. Beykozda oturuyorum ve kışın Beşiktaş'daki işime birkaç defa Yenikoy'e motorla geçip karşı sahili kullanarak gittim. Dunse ilk defa Beykoz Uskudar hattını yaptım, guzel oluyor. Sahil guzel ama karşı tarafın trafiği biraz daha mı rahat bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Saygılar.

evet karsi tarafin bogaz trafigi cok daha iyi, daha anlayisli. anadolu yakasi bogaz yolu berbat, yollar daraldiginda araclari bisikletin uzerine dogru surup "senin ne isin var burada gondermesi yapiyorlar". ozellikle minibuslerle kavga olasi, otobuslerse rallide gibiler.. uskudar-beykoz arasindan bahsediyorum.

beyler 1 aydır bisiklete binemiyorum ve çok özledim koordine olalım ve turlayalım artık geri döndüm :)))

andoluhisarı beykoz olabilir ben tatile gidiyorum dönünce tur yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: kadir senel
sa herkesin bayramı kutlu olsun.cumartesi günü beykoz-kavak-sarıyer-yeniköy-beykoz yapıcam.gelmek isteyen olursa beykoz belediyesinin önünde olacağım.saat 14:00 gidiş saatimiz.inş yalnız gitmem.hava durumu bulutlu ama yağmur yok.pazar gününden itibaren yağmur başlayacak.yazın bu son günlerini iyi değerlendirmek üzere görüşürüz.bisikletim bianchi

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
tur düzenliyen yokmu üsküdar-beykoz arası

bende nato yolunda oturuyorum organızasyon olursa katılmak ısterım sedona 781 kullanıyorum

merhaba beykoz bende buradayım bende ümraniyeden başlaıp çekmeköy arazısıne girip polonez köyden dönüyorum oraya kadar gelmişken sizlerin yanınada uğrarım bir mrsajınız yeter:)
sağlıcakla..

@Lf1907

ben haldun uskudar cengelkoyde oturuyorum beykoz tarafında turluyorum gruba katılmayı ısterım

ben darıcadayım ama o taraflarada . gelebilirim.

evet rampa seven varmı...
rampalı yollarda çalışmaktan hoşlanan varmı ....
hafta sonları cumartesi yada pazar bir gün seçilerek rampa devirmeyi seven varmı...

rampalı güzergahların istanbul yakasının en zor etabı kartepeden sonra şilede çalışmak isteyenler varmı evet
son şile turumu toplam az molalarla 7 saat 41 dakikada tamamladım bu süreyi daha aşa çekmek için benimle antreman yapacak varmı....

göztepe benzinciden şile benzinci 63 km dir
dönüş bostancıya ise 73 km dir.....

giderken hiç durulmayacak .........
çok az mola 3-5 dakika genel toplam ...........

dönüş ise serbest sürüş şeklinde.............

evet kartepeyi düşünenler varmı..................
gebze kartepe gebze etabı.................
yada
adapazarı trenine haydarpaşadan binerek
büyük derbentte inip otele çıkıp dönüşü
bostancıya yapmak isteyen varmı......................

Arkadaşlar bu cumartesi mivok 1054v ile yeni başlıyorum bu spora malum kış ayınada girdiğimizden dolayı teker seçimi ve yeni başlayanlar için antreman programı gibi tavsiyelerinize ihtiyacım var....:)

teker seçiminde silik tekerler ile yağmurlu havalarda virajlarda kaydırma riski vardır
ayrıca spd pedal kullanacaksanız su geçirmeyenlerden olması iyi olur pahalıdır 200 yuroya kadar...malum kış şartlarına karşı bisiklet sürmek kesenin ağzını açmak demek...
içe termal giysiler vucud ısısını korur eldiven kışlık...
bisiklet forma kalın üete yağmurluk...kask ...
kar maskesi....kalın bisiklet pantolon kışlık...

Geri