Site içerisinde arkadaşların yabancı sitelerden alışveriş yapma hakkında açtıkları bir konu mevcut bu bahsettiğiniz dx.com da var içlerinde bahsi geçen 75 euro'ya kadar alınan ürünler sorun çıkmadan geliyormuş denilen bilgiler kadarı ile 15-27 gün arasında sanırım
Arkadaslar ve abilerim ben uskudarda oturuyorum 15yasindayim bisikletle tek besima tura cikmayi pek sevmiyorum fazla performans istemeyen ve mesafe olarak 30 40 km yi gecmeyen turlar ariyorum kolay gelsin
Yok mu Üsküdar da başka bisiklete binen ; ) Akşamları iş çıkışı turlarken özellikle gördüğüm bisikletlilere selam veriyorum. Güzel oluyor. Civar ile tanışsak daha güzel olur. gündüzde Üsküdar merkez de çok bisikletli görüyorum anacak o saatlerde ben çalışıyorum. Üsküdar'ın merkezi kanaat lokantası karşısı eczane bitişiği turkcell merkez iletişim. Selmanipak cd. No:12. ufak bir dükkanım var. Civardan yolu düşen arkadaş olursa beklerim dolapta soğuk su var ; )
Merhaba arkadaşlar ben Kaan . Sık sık bu güzergahta bisikletlileri görüyorum çoğu zaman ikili üçlü gruplar halindeler Acaba bu güzergahta süren forumdan insanlar var mı ? Eğer varlarsa grupları olsun turları olsun katılmak isterim .
Ben altunizade capitol avm nin arka taraflarında oturuyorum iş bitimi ara ara geceleri saat 22:00 sonrası sizin parkur u kullanıyorum. Hatta bisikletli gördüm mü selam verme huyumdur belki karşılaşmışızdır. Müsait olduğunuz bir gün belirleyip haberleşelim. Tanışmış oluruz.
@Can_517
Bende birçok kez selamlaştım muhtemelen karşılaşmışızdır O saatlerde çıkıyorum bende şimdi arkadaşlarıma ekliyorum çıkacağınız zaman haber vermeniz yeterli size katılabilirim .
@Hüseyin Gündoğdu
Sizinlede büyük ihtimal karşılaştık Eğer çıkış saatleriniz belliyse ve buluşma noktanız varsa sizin peşinizede katılmak isterim .
bugünkü rotam;
çengel-kandilli arası biraz tırstım arabalardan,kask aynası alamadım daha,arkaya bakmaktan yoldan zevk alamadım.
Yarın köprü geçişi var bildiğiniz üzere,sonraki günlerde bende katılabilirim sizlere.