Scudo Sports

Üsküdar

@hakan güneri

Büyük ihtimalle evet. Ama yine de alışveriş yapanlara sor.

Scudo
ben kron kullanıyorum. en ucuzunu kim satıyorsa ordan alabilirsin
bisiklet çok kullanışlı ve ben çok memnunum

@Rehavet

Sizce garip değil mi ? Her sitede 4000 liraya satılan malın , böyle bir sitede 2000 lira olması ?

bayisi sıfırı 3000 e satıyor. (yaklaşık)

o bisiklet benimde gözüme çarpıyor baya zamandır bence xc 3000 ile xc 4000'in yerlerini karıştırmışlar arayıp bir sorsanız sonra bizi de bilgilendirseniz ne güzel olur :mlk:

Ellerindeki son ürün falansa böyle bir indirime gitmiş olabilirler yine de arayıp sorun derim, param olsa alıp parça parça satardım da yanlış zamanda çıkıyor böyle fırsatlar :D

Mutlaka telefon ile gorusup oyle alin. Fiyat farki bu kadar acik olduguna gore, ya kadro boyu sıkıntılıdır, ya hasar gormustur cizigi vardir, ya ellerinde yoktur guncelleme yapilmamistir, ya guncelleme yapilirken hata olmustur vb.
En iyisi once telefonla bilgi ve teyit alin. Gorustugunuz kisinin adini soyadini gorustugunuz zamani not edin. Siparis ve sonrasinda problem cikarsa mucadeleniz daha kolay olsun...

http://img.tapatalk.com/d/14/01/31/a7abyny5.jpg

cam vantuzu: (link)

@halil ibrahim duran
Yarın yola çıkıcam daha basit bir şey varmı

@hakan güneri

Ön tekeri çıkarmak yardımcı olur. Arka tekeri de çıkararak daha rahat sığdırırsınız.

ben tekerleri ve pedalları çıkarıp arka koltukları yatırıp bisikleti koyuyorum

Gidonu da gevşeterek döndürüp daha rahat sığar hale gelir

gidonu gevşetmiyorum sağa yada sola tam çevirip gidonun yukarı bakmasını sağlıyorum...

Araç 206, yalnızca ön lastiği sökerek, arka koltukları yatırınca rahatça sığıyor.

bisiklet temizse söyle yapabilirsin;

gidonu 180 derece çeviriyorsun. tekerin öne bakan kısmı arkaya bakacak sekilde. böylece hiçbir yeri sökmeden bisikletin boyu kısalıyor. arka kapıdan, arka ve ön koltuların arasında kalan boşluğa koyuyorsun. delta bisiklette ögrenmiştim.

Geri