Scudo Sports

Üsküdar

Aktaş Burak
Üsame Y
alper Ku
Ahsen Okyay
Kürşad Üsküdar

Dostlarım bu Pazar günü saat 10'da Kadıköyde Beşiktaş iskelesi önünde toplanıp Aydos'a gidiyoruz. Rota tam olarak belli değil ama yeni başlayanları zorlamıcak şekilde konuşup yola çıkıcaz. Gelicekler cep telefonlarını öm'den bırakırsa sevinirim

Scudo
ben şuan küçükyalıdayım saat 10da kartal metroda olacağım yarın geldiğinizde görürsünüz beni oradan geçeriz aydosa

bugün saat 12ye kadar bekledim sizi metronun orada siz gelmeyince de bu saate kadar bisiklet sürdüm orada burada :)

Hastane adliye duraginda indik ordan devam ettik. Forumada aksamdan bugun oglenlere kadar erisilemeyince sahsen ben gormedim mesajini. Saglik olsun bi dahaki sefere ;)

Aktaş Burak
Forumda çıkan sıkıntı yüzünden mesajınızı alamadım hocam. 2 kiş numara atmış sadece birininki geldi onuda okuyamadan forum gitti buluştuğumuz günün akşamına kadar giriş yapamadım. 10.45 e kadar alandaydık farklı yerlerde bekledik sanırım :) Sağlık olsun artık bidahaki sefere

Arkadaşlar bu hafta sonu hava güzel olacakmış. Tahminler pazar öğlen saatlerinde sıcaklığın 8-10 derece olacağı yönünde. Mini bir tur yapacağım 8-10 Km. Benim gibi yeni başlayanlar varsa gelin beraber turlayalım. Cumartesi veya pazar olabilir. Ben iki gün de çıkmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

Kimseden ses çıkmadı. Cts mesai yapmak zorunda kalınca pazar çıkabildim. Forum dışından bir arkadaşla 10 Km mini bir tur attık sahilde. Çok yağışlı olmadıkça hafta sonları çıkacağız. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.

aslında gayet mantıklı bir hareket arkadaşım. ama şu aralar ödev ve finallerin başladığı zamana doğru ilerliyorum o yüzden biraz ara verdim.

Arkadaşlar bisklet almayı planlıyorum ama her sitede farklı fiyatlar görüp şüpheleniyorum sizce sitedeki bisikleti almalımıyım:b (link)

@hakan güneri

Bisiklet için kötü birşey söyleyemem ama site ile ilgili çok şikayet var.

@hakan güneri

Kardeş konu başlığı yazarken ; 1.Konu içeriğine uygun başlık kullan , "yardım" , "acil yardım" , "çok acele" gibi şeyler yazmana gerek yok.

Asıl konuya gelirsen ne için soruyorsun ? Bisklet mi alacaksın oradan ? Yoksa sadece merak mı ettin ?

@hakan güneri

Hangi bisiklet ? Kadro boyu kaç ? Mutlaka bu siteden daha ucuza satan yerler vardır. ;)

@hakan güneri

Baktım ama benim anlamadığım bisiklet 2000 TL yazıyor. Diğer sitelerde 2000 Dolar veya 4000 TL yazıyor. Bence fiyatlarda bir karışıklık var. Ama karışıklık yok ise hemen sipariş et bisikleti. Ama sipariş etmeden önce mutlaka ara ve satıcıyla konuş...

Geri