Scudo Sports

Üsküdar

@Aktaş Burak

ne demek kardeşim. ben altunizadedeyim. havaların iyi olduğu bir günde toplanıp bir tur yapabiliriz.

Scudo
Ben Bağlarbaşı'ndayım. Her hafta sonu bu başlıkta gün ve saat belirleyelim turlayalım. Yeni başladığım için Caddebostan uzak gelir bana baştan ama baharda daha ilerilere de gidilebilir.

kron xc 500 v fren kaçkar bisikletten aldım ve bende yeni başladığım için caddebostan zorlayabilir ama olsun deneriz.

inanın ki zorlamaz. çünkü ne kadar çok sürersek o kadar çok sürme isteğimiz artıyor ve durasınız gelmiyor. yanımızda iyi arkadaşlar olduktan sonra ilk seferden sonra caddebostan bile bize yakın gelecek

çok güzel olur. Sürdükçe süresim geliyor zaten sabah 5te çıkıp 7de dönüyorum eve bu yağmura rüzgara rağmen

Bende katılabilirim ;) İlk sürüşte olsa çok fazla zorlamaz. Zaten ilk tur gruptakileri denemek için güle oynaya yapılır. Daha sonrasında kondisyonlar ölçülüp daha uzun turlar düşünülebilir.

aslında bu hafta sonu bir deneme yapabiliriz. havalar pazar günü açık ve güzel olacağa benziyor. bu hafta sonunu dolu dolu geçirmek dileğiyle..

Bu pazar Aydos ormanına tür düzenliyoruz tanışma amaçlı. Metroyu kullancaz yeni arkadaşlar için sıkıntı olmaz yani. 4 kişiyiz şimdilik tarih ve buluşma yeri katılımcılara göre belirlencek. Katılmak isteyen var mı?

birazdan tuzla yapmayı düşünüyorum , gelmek isteyen var mıdır arkadaşlar

Bende pendikteyim hertürlü geziye gelirim oflamam puflamam tabi orta performansta olurssa:)

Eray kardeşim. metro iyi bir fikir ama metroya giriş zamanları önemli 9.30-16.30 arası izin varmış. bu arada beni de yaz gelenler listesine

@alper Ku

büyük ihtimal kadıköyde toplanılıp ordan topluca metro ordan da topluca ver elini aydos yapılır....:D

@Üsame Y

Metroya alıcaklarını sanmam
Aydos bana 10 km imiş Kadıköy 30 km

@alper Ku

(link)

bisiklet alınabilir diye yazıyor. sadece 9.30-16.30 arası alınabilir. diğer saatler yoğun zamanlara denk geliyormuş. madem aydos sana yakın sen bir ara bir turla da bize güzergah çıkart. böyle yaparsan çok makbule geçer. hem de zamanı kaybetmemiş oluruz

@Üsame Y

malesef bisiklet işini bahara kadar rafa kaldırdım ,hem işlerim hemde havalar nedeniyle hemde ekipman almam gerekli kask gözlük eldiven (kargoda olan ışıklandırma ekipmanlarım)hemde bisiklet t-shirtleri almam gerek hem zaman hem para gerekli malesef hepsi birkerede olmuyor zamana yaymak gerekli :D

Alper Ku kardeş sende o kadar masraf çıkarma. al bir kask ve eldiven giy kazağını sür bisikletini. daha ötesi erteleme bahanesi. :D

• Beğen
Tepkiler: Umut Kılınç37
Geri