Scudo Sports

Uşaklı arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Rüzgar Inoğlu

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar merhaba;

Dizimdeki problem nedeniyle yarın Uşak'a geleceğim. Devlet Hastanesi'nde Davut Mutafoğlu isimli ortopedi uzmanına görünmemi tavsiye ettiler. Mesleğinde iyi ve bir bisiklet sevdalısı olduğunu duydum. Sabah 09.00 gibi Uşak'ta olacağım. Benim sormak istediğim, otogardan Uşak Devlet Hastanesi'ne nasıl gidebilirim? Toplu taşıma var mı yoksa sadece taksi mi ya da yürüme mesafesinde mi?

Hastanede işim bittikten sonra Kadastro Müdürlüğü'ne de gitmem gerek. Hastaneden Kadastro Müdürlüğü'ne nasıl gidebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Güncel

Güncel

Scudo
Geçmiş olsun öncelikle. ben afyondanım burdan olsa yardımcı olurdum. dizle ilgili ne probleminiz varki bende daha önce diz problemi yaşadım ve ameliyat oldum.

otobüsler hastanenin ordan geçiyor. orada indirirlerse inebilirsiniz, otogar da inecekseniz hastaneye direk giden şehiriçi yok. ilk önce otogardan çarşıya dolmuşla gidip çarşıda ki duraklardan devlet hastanesi yazan durakta dolmuş bekleyeceksiniz. aslında çarşıya yürüyerek de gidebilirsiniz 10-15 dk sürer yürüyerek. çarşıdan da şehiriçi otobüsle hastaneye gidersiniz.

Geri