Scudo Sports

Urla İskele'de Bulunan Dilek Cafe'den Uzak Durun

@ilberto
Hepsi aile çay bahçesi mantığında çalışıyor demek ki. İzmir de de İstanbul gibi apaçi tipler varsa oralara gidip insanlarım üzerindeki bakışlarından çay bahçesindeki halk rahatsız olmuşsa önlem için yapmışlar olabilir. Eğitim kültür şart esnafada, apaçi tiplerede

@ziyainal

@hackxien
Ayırt edecek kafa olsa o tipler ile bisiklet sporuna gönül vermiş insanları ayırt edebilir ama kafa yapısı yetmemiş

Scudo
Dediğiniz cafenin karşısındaki Galinakaya Sitesinde evim var. Aslen Urla'lıyız ve Dilek Cafe'ye bir kere adım atmadım. Yanındaki Yetiş Kaptan ve diğer ucundaki Çardak Cafe oldukça iyi insanlardır. Bu dar ve geri kafalı cafelerin ayakta durmasının tek sebebi günübirlikçilerdir. Zaten bilenin gitmediği yerler her yerde vardır, bu da onlardan biri. Çardak'ın köftesi çok güzeldir mesela ve bir çocukluktan beri 10-15 bisiklet oralarda büyüdük. Eğer Urla İskele ve Çeşmealtı turu yapacak varsa özelden tavsiye sorabilir.

@Ali Pülhan Gerçekten güldüm. :D Belki oraya gelen bisikletli insanların 3'ünde Audi 5'inde BMW 2'sinde VW var işte bunu algılıyamıyo beyinleri adamların. Sorun kıt kafalarda işte. :D

@Aykuttasdelen
Çok alemsin birader. Sabah sabah güldüm

• Beğen
Tepkiler: burakender
@Anonim adamı dövmedin mi ? Ben olsam onu orada yerin dibine sokana kadar beklerdim. Üstüne belediyeyi arar zabıta ekibi isterdim. Sonra adamın kafesini işgal ederdim. Ben böyle adamlara hep ayar olurum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Atilla G.
Bence o kediyi adam yüzüne atacaksın. Tırmalasım. Boşuna dövmek için kalori harcamayın değmez hemde geri dönüşe enerji kalsın

Sahilde Mastor diye bi yer vardı hala var mı bilmiyorum. Üniversitedeyken bi kaç kere gidip çadır kurmuştuk önüne güzel işgilenmişlerdi bizimle ve şişirme fiyatları da yoktu. Hatta mangal falan yapmıştık adamlar kendi mangallarını çıkarıp vermişti bize. Hoş insanlardı. Duruyor mu bilmiyorum ama duruyorsa düşünülebilir.

İçeri almadığı daha iyi oldu, az ileride sahil kenarında kafamıza göre takıldık.
Ama yaklaşım çok çirkindi.

• Beğen
Tepkiler: denny ve terazi
Geziniyo olayı biraz farklı anlatmış.
Olayın aslı şu. Biz 20-25 maganda bisikletçi eşgaline bürünüp tur adı altında karı kız avına çıkıyoruz. İzmir merkezde o gün hiç uygun av olmadığından Urla'da şansımızı deneyelim dedik. Asıl niyet çakılmasın diye yanımıza bir de bayan aldık. Önce iskele tarafında sonra da festivalde nasıl olsa Nuri Alço'luk yaparız dedik. Dilek Cafe çalışanı uyanık çıktı ve kötü emellerimize ulaşamadık.
Artık önümüzdeki turlara bakacağız.

İskele civarında Denizaltı cafe var arkadaşlar, hem çok güzel bir mekandır, hem de sahipleri bisiklet dostu ve bisiklete binen insanlar. Sizi seve seve damlı damsız ağırlayacaklardır. Hatta bisiklet grubu şeklinde her gittiğimizde mutlaka ikram birşeyler gönderirler.

Bahsettiğiniz cafe ye de hiç kanım ısınmamıştı bu güne kadar, hiç gitmedim ama her zaman bende; leş sucuklu kuru tost, 4 defa demlenmiş çay kombosuna 20 lira isteyen aile çay bahçesi gibi bir izlenim oluşturmuştu, çok da yanılmamış spaydi içgüdülerim :D

@ercst0rm
Dimi ya, dedeler :) la ne guzeldi karaburundaki kofteler! Gidemiyoruz artik. Kara kista nerelere gittik, yaz geldi söndük kaldik. Bizim turlamamiz icin hava sicakliginin ille +3 derece mi olmasi gerekiyor? :)

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@Tunafish Hocam geçtik ama çok kalabalıktı içerisi; gerçi öteki tarafın boş oluşundan anlamamız gerekirdi :)

@Kuzey Ege Dedeleri biz kaçırmışız :)

@Deniz Ç. Ehehe, özel uçağımız bile olsa ilk görüntüye bisikletle girmişsek dayıda etki yaratmıyor artık, damsız ve üst segment araçsız girilemeyen yerler listesi yapmak lazım.

Bende eşimle gezinirken girelim demiştim bizide almadılar "dam" olayı değil olay adam bisiklete binenleri fakir,çulsuz ,lüzumsuz fln görüyor galiba...

Slip mayolu amca aklını alırım :)

canlılar dörde ayrılır insanlar hayvanlar bitkiler birde insana benzeyen yaratıklar var siz onlara rastlamışsınız

Geri