Scudo Sports

Urla İskele'de Bulunan Dilek Cafe'den Uzak Durun

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
312
Arkadaşlar malum hepiniz biliyorsunuz bisikletforum ekibi olarak 20 -25 kişilik bir grubumuz var ve sürekli turlar yapıyoruz...
Bu hafta İzmir Urla ilçesi İskele ye gittik...Aşağı yukarı 15 kişi... Neyse gelelim konuya, Pazar günü olması sebebiyle ve bir de buna Enginar festivali eklenince Urla İskele 'deki kafeler ana baba olduğu için biz de eski TCDD kampı yönünde devam ettik ve sağda deniz kenarında DİLEK CAFE adında bir aile bahçesi gibi bir yer gördük...Ortam müsaitti ve kapıda 50 li yaşlarda bir garson ve yanında denizden yeni çıkmış slip mayolu 65 li yaşlarda bir amca vardı...İçeride tabii aileler gençler oturuyor...Biz 13 kişi yanaştık hemen, arkadan @tuna ünüvar ve @terazi geliyor... Bu mekan sahibi bozması kendini bilmez dangalak arkadaş daha yanaştığımız gibi damsız almıyoruz dedi...Tabii grup tepki verdi ki o arada @terazi ben bayanım hepsine kefilim diye yetişince bu kaba saba herif durakaldı...Hadi dedik neyse...Tam bisikletleri kaldırıma alıyorduk ki bu sefer bu kalas arkadaş bir hışımla bisikletleri sokmam diye bastı feryadı...Dayanamadım 'sen bizi döveceksin herhalde en sonunda' dedim ki zaten gruptaki herkes sinirlendi tepki verdik ayrıldık oradan... Tabii burada anlatıldığı gibi sakin olmuyor insan gerçekten sinirleniyor acaip bir ithamla yargılanınca...

Siz siz olun eğer URLA İSKELE ye giderseniz DİLEK CAFE isimli bu medeniyet yoksunu mekandan uzak durun...Kolay kolay kimseyi ifşa etmem beni bilirsiniz ama bu sefer hakikatten sabrım taştı... Arkadaş bisikletçiyiz biz, dağdan inmedik ...Ki öyle bile olsa bu ne terbiyesizlik! Önce bir aynaya bak...

Scudo
İyi ama siz koca koca adamlar işiniz yok mu da bisiklete biniyosunuz? Çocuk musunuz siz? Araba alacak paranız mı yok? Olay nedir yani onu anlayamadım ben? Bisiklete çocuk biner. Hadi bide fakir biner

Ben, bu başlık altında o amcanın kafasını doyasıya yaşamak istiyorum :D

Hep teknik konularda takip ettigim @Anonim arkadasimdan gercekten de ilk kez boyle bir serzenis gordum. Ey izmirliler, gitmeyin, hatta bisikletsiz gidip envayi cesit kıllık yapin, sinir edin, ifşa edin..

@Kuzey Ege Ki hakikatten kolay kolay ifşa etmem insanların ekmek parası sonuçta ama bu sefer gerçekten çok kızdım...Arkadaş biz hastalıklı mıyız, senin ailen olsa içerde sen ne dersin diyosun bize...Efendi gibi oturup bir iki bişey içip kalkıp gideceğiz sende oradaki 15 kişiden para kazanacaksın...

@Anonim
Birader ne dert ediyorsun. Yüreğini tükettiğine değmez. salla gitsin, bir daha kimse gitmez. Bir an empati yaptım, bir önceki cümleleri elim yazdı, yüreğim adamı dövmek istedi. :) Bu ne terbiyesizlik. Sosyal ağ'da yaz birader

• Beğen
Tepkiler: Eroseros ve terazi
@Anonim
Ben olsam daha fazla güzel bi muamele çekip on beş kişiyi yolardım hiç ticaret kafası yok yaa :D

@Anonim
önce gereksiz yere hayatı başkasına dar eden insan düşünsün kendi ekmeğini ve ona göre hareket etsin. böyle tipler ekmeği hak etmiyorlarsa tablet yiyebilirler bir sakınca yok (dikkat etsinler kutudan başka bir şey de çıkabilir).

Bir İzmir'li olarak İzmir'de böylesine ön yargılı insanların olmasına gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm..

@Anonim
Çok güzel yazmışsınız, gerçekten sinir bozucuydu, örümcek kafası işte elinden bir şey gelmiyor, iyi ki oturmadık orda o sözlerden sonra rahat edemezdik, sonra oturduğumuz yer çok güzel oldu plaj keyfi yaptık rahat rahat

Esnaflık bilinci sıfır, bisikletliyi boşuna masa işgal edecek gereksiz kuru kalabalık olarak gören ancak Audi arabasıyla gelen müşterisine türlü şaklabanlıklar (yerde yatıp yuvarlanmakda dahil) yapabilme yeteneğine sahip aynı zamanda insan taklitide yapabilen cühela takımı çok var maalesef doğa sürprizlerle dolu. Bu türlerin işyeri adlarınıda genelde zerafet içeren kelimelerden seçme kabiliyetleride mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros ve terazi
15 kisi x cay vb = Ticaret kafasi

Damsiz alinmayan cay bahcesi = Slip donun popoya kacmasi sonucu soğuk yemenin enfes kafasi

aynı anda 13-15 kişinin mekana gelip para harcamasına hangi mekan sahibi "hayır" der bu zamanda..
belli ki huysuz dar birisi, fazla takılmamak lazım..

yine de gitmeyiz tabi :)

@Anonim Fırat kardeşim tek bir yeri hedef göstermişsin ama atladığın bir nokta var. Adam o cümleyi söyledikten sonra biz tepkimizi gösterince savunma olarak; "burada sahildeki tüm kafeler damsız almıyor" diye cümle söyledi. Sadece dilek kafe protesto edilmemeli ve ifşa olmamalı. O sıradaki tüm kafeler mimlenmeli kanımca. Eğer tabi adam doğru söylediyse.

Bu nasıl bir kafa ya böyle.Hadi kılık kıyafet uygun olmaz,elinde biraz şişesi,serseri bir tip olursun,tipinden ne mal olduğun bellidir,evet aile çay bahçesine bu türler alınmaz ama belli ki tüm tehçizatlarıyla,tam takım spor yapan bir grup genç birşeyler içmek ve soluklanmak için senin çay bahçeni onurlandırıyor.Ne güzel,modern bir işletme olarak kendini göstereceğine,beyninin içindeki samanla o çay bahçesini fazla yürütemezsin.

Geri