Scudo Sports

Üretim hatası olabilir mi iade veya değişim şansım nedir?

gursezai

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba
City sport40 18inç bir şehir bisikleti aldım.
Servis kurulumunda gidonun sıkılmaması sonra zincir sıkışması sonucu aynanın ordaki kadromun bir bölümünün çizilmesi ile başlayan, şimdi de baklaların birinin zor hareket etmesinden hatta sıkışık olmasından dolayı herhangi bir viteste zincir atıp tekrar yerine oturuyor hatta zincir bundan dolayı sıkışmış diye düşünüyorum sorunlarıyla karşı karşıyayım. Yetkili servis tirt çıktı ama tek yetkili servis bu maalesef. Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: rslvia
Scudo
fotoğraflarını çekip firmaya mesaj atabilirsiniz. düzeltme konusunda yardımcı olmazlarsa, tüketici hakem heyetine başvurun. sonuçları buradan paylaşırsanız markaya karşı bir tavır oluşur. ben 1 mayısta işçileri içeri almayan MADO yu kaç yıldır boykot ediyorum mesela. hiç bir arkadaşımla da hiç bir şubesine uğramıyprum. aynı şey aynı sebepten starbucks için de geçerli. johnson un oda spreyleri hem kansorajen hem de yunanistanda üretiliyor diye, yunan müdürümle kavga ettikten sonra almadım. intersport yunan girişimi olduğu için ordan alışverişim olmaz :) kokakola formülünü açıklamadığı ve bize ne pislik içirdiğini ifşa etmediği için içmiyorum mesela.
şansınız bol olsun

• Beğen
Tepkiler: gursezai
bulunduğun yerde başka salcano servsi varmı ? Servisden başka bir yerde garanti gider. Olmadı firmayı ara durumu bildir bakalım ne diyecekler

Başka servisi yok tek. Bu sorunları kullanıcı hatası olarak bana mal etme ihtimalleri nedir? Bi de servisle zaten papazız bana ne kadar yardımcı olur göreceğiz bakalım. Başka yerde bakla değiştirsem garanti dışı mi kalır

SALCANO almakla hata etmişsiniz bence.Geçmiş olsunn

Kardeşim ben anlamadım ya telefondan destek yok, sikayetvara yazdım ordan da tik yok. Tek çözüm servise ver değişim işte, olmazsa tüketici hakem heyeti

biraderim yasal tüm yolları dene - Firmaya mail - dilekçe - servise yazılı başvuru . Bunların hepsini yap. 11 gün yasal olarak bekle baktın tık yok sonra git başka bi yere yaptır faturalarını ve garanti kağıtlarını dilekçe mail ve resimlerinle tüketici heyetine başvur tüm paranı çatır çatır alırsın. Tabi sosyal medya da çok etkili bole durumlarda twitten yağdır face ten resimleri koy yardır eş dost ta destek verirse daha çabuk dönerler.

@Kdrcvdr
Bugün servise götüreceğim bütün sıkıntıları söyleyeceğim. Sonra da firmaya bir mail. Yasal süre içinde sorunlarım çözülmezse dediginizi yapacağım. Hakem heyeti ile kanka olduk zaten 2 banka 1 ayakkabı firması dava ettim şimdiye kadar hepsinden de sonuç aldım. Ama ben bisikletimi gerçekten sevdim beni başlangıç seviyesi olarak memnun eden bi bisiklet ama soğuttular valla.
Hepinize teşekkür ederim. Gelişmeleri aktaracağım.
Saygı ve sevgilerle

Geri