Scudo Sports

Univega 7100

Tepki
7
Merhaba,

En son sonunda şehir bisikletime kavuştum uzun araştırmalar sonucunda Univega CR 7100 ü almaya karar verdim :) :) Bisikletin ergonomisi çok hoşuma gitti. Şu anda sele beni çok rahatsız ediyor, ilk fırsatta jel geniş bir sele almayı düşünüyorum, hangi marka ve modeli tercih etmeliyim. Bir iki tane fotograf ekleliyorum evde çektim arka plan kalabalığı için kusura bakmayın.

http://e1206.hizliresim.com/y/3/7dy58.jpg

http://e1206.hizliresim.com/y/3/7dy29.jpg

Scudo
hayırlı olsun bisikletiniz, detaylı fotoğraflar bekliyoruz, bunu saymayız :)

• Beğen
Tepkiler: Engin Turan
Engin Bey hayırlı olsun Univeganız:D Sayımızı arttıralım da sesimiz çıksın Univegalılar olarak:)))))

• Beğen
Kazasız, belasız kullanmanızı dilerim.

Bence sele konusunda aceleci olmayın. Geniş de olsa, dar da olsa sele ilk başlarda ağrı yapar ve daha sonra bu ağrı geçer. Bence selenize biraz şans/zaman verin. Tabi son karar sizin.

• Beğen
Selamlar,

Hayırlı olsun. Ben de aynı modelden edinmek istiyorum. Fiyat-özellik olarak çok makul görünüyor. Tavsiye eder misiniz? Bir de ne kadara satın aldınız acaba?

• Beğen
Teşekkürler, dün doğa bisikletten selle -Bassano VOLARE 3 aldım yumuşak altında silikon takozlar var çok rahat. Bisikletin tavsiye ederim kullanımı çok rahat.

Nereden ve kaça aldınız? Bende 7300 modelini almak istiyorum eğer Ankaraya gidersem bu sıralar

@Yavuz Çetin

Aslında haklısınız:) Kastettiğimi anladığınızı sanıyorum. İhtiyacı MTB olmadığı halde benim gibi zamanında yanlış tercih yapanlar çok. İhtiyaca uygun tercih yapmaya başladık.

:) Engin Kardeşim Hayırlı Olsun,Güle güle kullanın.Evet Bisiklete bayağı ara vermiştim,ilk günlerde bende rahatsız oldum hatta bütün vücudum ağrımıştı.Şimdi alıştım böyle bir sorunum yok.Sele almaktan ziyade sele üstü ped var onu tavsiye ediyorum.

• Beğen
Bugün Focus bayiinde konus açıldı. Univega ve Focus aynı üretici tarafından üretilen markalarmış. (link)

merhabalar bende bende bu modelden almak istiyorum.ne kadara aldınız gerçi epey önce almışsınız

merhabalar ben de univega almak istiyorum ve bu firmanın izmirdeki servis durumunu bilmek istiyorumda acaba izmirde servisi var mı univega nın

Bisikletiniz çok hoşuma gitti kazasız pedallar kadro yapısı sağlam görünüyor, tam özelliklerini ve fiyatını yazabilirmisiniz.

Ürün tam olarak bu galiba fakat detaylı bilgi verilmemiş.

(link)

Geri