Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Yarın trenle ve bisikletle gideceğiz. Şimdilik 5 kişiyiz. Katılmak isterseniz bir grup kurduk :
(link)

Scudo
@Şeffaf Abi Kron standından CCR 1000 in bana resimlerini atar mısın? Üretime 15 Nisanda giriyor. 2 tane fuara gelecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
İ
@slckats
İnşallah unutmam ya valla üzülürüm. Bir hatırlatır mısın sen gene yarın? Veya gruba girsene sen de yazışalım

Eğer iskonto-kampanya gibi şeyler varsa ilk gün gidecek arkadaşların burada yazmasını rica ediyoruz. Gerçi kimsenin iskonto yapacağını sanmıyorum ama eğer olursa 2. gün biz de gideriz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Şeffaf
cumartesi günü gelecektim ama iş planında değişiklik oldu işe gitmem gerekiyor :( pazar hepten doluydum zaten.

@makaram
E tamam bugün gel işte :)

forma satışı falan var mı?

@srdrmrs
Geçen sene bir firma defolu ve ihraç fazlası bir şeyler getirmişti sadece satış anlamında. Bu sene Jordan red stand açacakmış ama tanıtım, satış olacağını, özel bir indirim vs yapmayacaklarını söylediler sosyal medya üzerinden.
Sadece forma değil diğer ürünlerde de satış yoktu geçen sene. Bu da fuarı internet sitesi gezer gibi gezip dönmenize sebep oluyor. (Stand sahipleri depolama alanı yetersizliği ve yüksek stant ücretleri sebebiyle satış yapamadıklarını söylemişti geçen sene)

cumartesi zaman ayırabillirsem gitmeyi deneyeceğim zor görünüyor ama bakalım.

Fuarda Brompton var mı arkadaşlar?

Corelli nin karbon bisikleti scott foil e nekadar benziyor ya:krnz:

Corelli karbon fiyatları tiagra 105 ultegra için: 9072, 9800,11462 TL. Sıra ile.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
kimse de doğru dürüst ne bir şey yazıyor ne foto atıyor. Her şey sır. Bisiklet fuarı değil Bilderberg toplantısı mübarek.

• Hahaha
Tepkiler: ahmet1914
Fuara giden arkadaşlar şu internetten indirdiğmiz bileti kapıda gösterip girebiliyor muyuz ? Ayrıca bu avrasa fuar merkezi yenikapı marmaray çıkışından yürüme mesefesinde mi ?

@Gökay Akçay
Evet marmaray a 10 dakika yaklaşık.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Tuars07
Büyük ihtimal kadro uzak doğu üretimidir. Bu tip kadrolardan aliexpresste bolca var. Ülkemizde dolar kuru bu denli yüksek olmasa emin ki alacak kişi vardır.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Tuars07 ve Veto8
@Ersanozturk37
Teşekkürler ✌?

Geri