Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Scudo
Bisiklet fuarından çok gövde gösterisi gibi bişey olmuş firmalar arasında. Fuar denince akla yüzde 30-50 indirimler aksesuarlar geliyor

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Sado39Teşekkür ederim açıkçası bende tekrar izledim keyifli geliyor oturduğun yerden gezmek o yüzden tüm fuarı çektim çok yorucu oldu ama beğenilmesi motive ediyor :) 4.bölüm üde bu akşam eklerim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bugün fuar dönüşü ufak bir kaza geçirdim
en soldan sahildeki benzinciye girmeye çalışan konuşmasından suriye'li olduğunu anladığım ford fokus marka bir arabanın sağ ön kapı tarafına yandan çarparak bir kaza geçirdim..
Dizimde dirseğim de ufak sıyrıklar ile kazayı atlattım.IMG_20180401_191823.jpg

Fuara ben de son gün yani bugün öylesine katıldım alamıyacağım malın bana ne faydası derken ... İşte bu diyorsun Günün Fotoğrafı konu başlığında gördüğün bisikleti gidip canlı görmek kadrosuna şöyle bi 'tık tık ' diye neden vuruorum ben de bilmiyorum o sesi almak güzeldi :koptum:
Güzel yani 1-yarın carraro 052 siparişi vericektim kadro boyum hakkında bisikletçilerde bulamıodum felan derken fuarda 062 yi denedım kadro boyumdan emin oldum..
2-spd pedal alıcaktım daha uygunlusunu buldum .. Shimano ME2 modeli var 2 hafta sonra pedalyla su m-520 olanla birlikte indirime girecekmiş sizin de haberiniz olsun hani Shimano TR yi takip edicekmişim Erdoğanlardan veyahut da size en yakın distributorlukten yararlanabilirmişiz.(Tabi giriş seviyesi bu MTB spd ve PEDAL sanırım sadece bunda indirim olcakmış.) Ben de int.den sipariş vericem Sivastayım çünkü öyle işte..
3- Ordaki kalabalığı görünce bazen hani neden sürüorum kendimi yoruyorum diyen oluyor mudur sıkılıyo mudur bisikletten bilmiyorum benim sıkıldığım zamanlar oluyor özellikle Sivasta .. Sizin gibi bisiklet meraklısı böylesine bi bisikletçi cemiyeti olduğunu görünce tekrardan bisiklete aşık oluyorsunuz şevkle sürüyorsunuz bence öyle :D

İnşallah seneye daha güzel daha fazla aksesuarlı formalı olur devamını beklerim gitmeyenler de videolara sarılsın :) Herkese kazasız pedallamalar herkese :harika:

@marazhocam mekan çok tanıdık geldi aynı yerdi oturuyor olma ihtimalimiz çok yüksek. bir iletişime geçelim :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Focus Izalco Max çoğu ziyaretçi gibi beni de yaktı geçti.. O nasıl güzel bir kadro. Teşekkürler fotoğraflar için.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Areo bisikletleri eliyle sıkan oldumu?

Ben orbera nın alt borusuna baş parmağımla biraz bastırdım en fazla 3 kilo filan bastırabilmişimdir alt borunun bastırdığım yüzeyi içeri doğru gözle görülür şekilde esnedi yaklaşık 2-3 mm kadar. Aynı durum bazı areo jantlarda da vardı

karbon elyafları diket şekilde örülüyor yatay olarak çok sert olmasını beklemiyorum ama
Gözle görülebilecek kadar çok esnemesi biraz tuhaf değilmi bu şekilde çok dayanıksız olmaz mı

@Ozy selamlar. boş trek standı değil videonun konusu ama. burada fuara gelin çağrısı var. nasıl geleceksiniz diye anlatıyorum. diğer standlara da gidiyorum onlar da boş. ayrıca bu vlog sayesinde birsürü insanın fuardan haberi oldu. bu yönden düşünmek lazım

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
@asladurma Merhaba Fatih. Amacım burada polemik yaratmak değil, şu kadarını söyleyeceğim: Trek reklamları girene kadar ben senin video serilerini takip ediyordum, hem de ilk takipçilerinden biriydim. Daha 200 küsur takipçin vardı ben seni izlemeye başladığımda. Yaptığın bu işten para kazanmana da haşa karşı değilim, ama senin Trek markasına fazla angaje olman beni rahatsız etti ve bıraktım. Sen şimdi bardağın dolu tarafına işaret etsen de bu videonda da o fazlaca angaje olma durumu mevcut. Eleştirim buna. Kolay gelsin & başarılar.

Geri