Scudo Sports

@unes-İzmİr de TEK.

Scudo
Maşallah kazasız belasız.Akşamları çıkıyosanız mavişehir bostanlı arası sanırım karşılaştık.Ama tam emin değilim karıştırıyor olabilrim :)

Güzel bisiklet, Allah nazardan saklasın. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. :in:

@Şenol Deniz Demirağlı

sabah aksam işe gıdıp geliyorum. egekent-karsıyaka-15 km. karşılaşmamız normal.ii sürüşler.

Bu cihazla sadece o yolu kullanıyorsan ahh-ahhhh derim dostum.Yine de iyi pedallar dilerim.İzmir'de nereleri bilirsin, nerelere gittin,nerelere çıktın?Bisikleti kimlerden topladın?

abi bi' gün sahile gelsem sürdürtür müsün :D

EDİT: şaka şaka kızma :D

@ali tekintüre
slm öncelikle.hafta içi işim sebebiyle servis kullanmayıp egekent-karşıyaka tersane arası mesafeyi bısıkletle yaz kış katediyorum.gunluk (30 km gidiş-donuş) esas bısıklet aktıvıtemi pazarları yapıyorum tırmanış toprak ve arazıde.

NORMALDE DUZ YOL (asfaltta)SURMUYORUM lay lay lom turları yanı . karagol-catalkaya-nif-balcova dan yangın kulesi-Bornova kayadıbı-sabuncubelı çiçekliden ulukent belkahve Bornova-kemalpasa balık çiftliği-evka 5 ten karagol-karagol trt antenlerden Bornova-HEMEROS VADISI-vs

iZMİR ın etrafındakı TEPELERDE CIKMADIGIM YER KALMADI.17 yılda. :))

@enes savaş
NE DEMEK KARDEŞ DENK GELIRSEK İNCELEME FIRSATIN OLUR.senden kıymetlımı.

gerçekten no-name kadrolara karşı çok ilgiliyim. ancak çok da şüpheliyim. bilemiyorum.. ancak gördüğüm kadarıyla sizinki tam bir şaheser olmuş.. tebrikler..

• Beğen
Tepkiler: aly gunes
Geri