Scudo Sports

Ümraniye YAYSAT Bayisini Bilen Var mı?

Eren AYDIN

Forum Bağımlısı
Tepki
1.275
Merhabalar.
Gazete kuponu talep formu teslimi için ümraniye yaysat bayisinin adresine ihtiyacım var.
Adres verebilecek arkadaşlar sultanbeyliden gelinecek şekilde tarif ederlerse ve google earth tan konum verebilirse çok sevinirim. Ümraniye yi pek bilmiyorum. Bana en yakın yaysat bayii de ümraniyede varmış. İnternette aradım aradım bulamadım. Adresi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
Erenim bilen yok sanırım.Akıl vermek gibi olmasın ama ana bayiden bağlı olduğu bayilerin adres ve tlf larını alabilirsin sanırım..İşinde de başarılar..Selamlar..

abi sağol eksik olma fikrin için. internette bulamadım. artık gazete bayilerine sorucam yada bi ana bayiden diğer bayilerin telefonlarını isticem. off. yokmu ümraniyeden kimse yaa.

dayıoglu nette dolasırken rastladım yardımcı olmaya calısayım...

Bende Hürriyet gazetesının bır kampanyasını takıp edıyorum. Oncelıkle kaydını telefonla sms aracılıgylada yapabılırsın bunu belırtmek ısterım.

Acık adres: USKUDAR YOLU CAD.TELLİ SK. NO:2 AŞAĞI DUDULLU/ÜMRANİYE
Tel: 0216 612 68 46

Ulasım: Sultanbeylıden 131C ye bınıyorsun. Ihlamurkuyuda ınıyorsun. (ya da hususı otoyla geleceksen dedıgım yere kadar gelıyorsun) Daha sonra Orada bırlık mahallesıne sapan bır yol var. Oradan gırıyorsun.. Devamını google earth dan ogrenebılırsın kardes. Kolay gelsın...

ENLEM: 41° 1'24.69"K
BOYLAM: 29° 9'30.88"E

Aracının gps ine bu koordınatları gır senı oraya goturur:)

ahahaha :)

Abi bu ne teknolojidir ya adam sana kordinat veriyor ya valla helal olsun sabahın bu ilk saatlerinde bir teknoloji rüzgarıyla ayıldım ...

@guemeuschane

@guemeuschane

Hocam harikasın ya. Teknolojinin nimetleri:) Mapstan bakıp 5dk da nereye nasıl gitmem gerektiğini öğrendim. Çok çok teşekkür ediyorum. Koordinat olayı çok güzel bi olay.

rıca ederım :) teknolojı faydalanılmadıktan sonra nıye varkı...

işiniz gorulduyse ne mutlu bana..
hayırlı gunler

Geri