Scudo Sports

Ümit Mirage MTB Bisiklet çalınmıştır.

oscak41

Rider
Tepki
441
İsim
Osman Çakmak
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Siyah renkli yeşil baskılı mekanik diskli mirage bisikleti çalınmıştır. Duyanların veya görenlerin: +90 544 942 86 6Beş no lu telefona mesaj atmaları veya aramaları önemle rica olunur.

Scudo
Dostum ilgili marka - model - renk seçeneğine ait tonla bisiklet var piyasada. Bizim sokakta bile bahsettiğin modeli kullanan bir çocuk var.
Yani stok hali ile duruyorsa, bir değişiklik yapmadıysan - çalan kişinin kamera kayıtları yoksa o bisikleti biraz zor bulursun. Çalınan bölgeyi bile söylememişsin, bu bisiklet yurdun her karış toprağında kullanılıyor.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Gökhan'ın dediği gibi, bu şekilde bulman imkansız. Bu samanlıkta iğne değil, iğnenin hammadesini aramaya benziyor.

Yokmu fotografi abi resmini atarsan iyi olur bide hangi sehir

Çok bisiklet çalma olayı oluyor polis bunlara bi dayak atsa iceri atsalar akillanirlar

2767-mirage-2d-dNz1iG.jpg

@Gökhan Akkaya
Hocam bisiklet bana ait değil apartmanda duruyor kilitli fakat kimin olduğu belli değil bende aldım sahiplendim arkadaşa tur için verdim gitti gelmedi üstünde eşyalar da vardı. bisikleti görsem test yapar tanırım zaten. birkaç sorunu var.

Çalan kişiyi biliyorsun işte ne güzel :) Evi nerede bilgin var mı?

Yeni trol vakası herhalde. Biz Çin'den dönemedik daha, adam kendisinin olmayan bisikleti çaldırıyor. İlginç. Ne desem ki.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@oxcakmakBir tur alan arkadaş da bisikleti sahiplenmiş bence. Fazla uzatmamak lazım!...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve mhlc
Sahibine parasını vermekten başka çaren yok.

@Gökhan Akkaya
yok hocam bilmiyorum ama numarası var fakat polis fatura istiyor o sıkıntı işte.

@Harun.
Sahibi belli değil apartmandaki komşularda diyor kimin bağladığı belli değil belki Allah'ın işidir.

@Erensoy
Hocam bisikleti ben sahiplendim kimin bıraktığı belli değil, zaten bir gün çalacaklardı.

@Vedelii
Hocam onlarda utanma yok zaten hırsızlık ne dersen var geçen eski olayrdan karakola koştum bana birşey yapamıyorlar zaten cezaları var şikayetçi olsam uğraşırlar.

@Harun.
Hocam ben bayramın son gününde geldim (24-25 ağustos falan) orda duruyodu tabi para yok heves var mtb arka jant sıkıntılı değiecek falan filan derken öğrendim ki bayramdan önce de burdaymış kimin bıraktığını bilmiyorlar. bende dedim boşa gitmesin aga diye bindim falan filan.

@oxcakmak senin is yas. Benim kayinoglan benzeri durumlara "haydan gelen huya gider" der gecer. Onun basina cok gelir de boyle durumlar :D.

y
@CmlCLK
ynaında eşyalarda vardı yama kit vs. 2 tane powerbank biri 10 k mAH biri 4000 mAH 65 tlye aldığım mikado sp10 bluetooth hoparlör de gitti.

@oxcakmak

Bindigini yanina kar say bence :(. Bir defasinda okuldan eve donerken bir andac (ajanda) bulmustum otobuste. Ses etmeden cebime atmistim, hosuma gitmisti sekli. Tabi biraz bakindim etrafa, andac tasiyacak kimse yoktu yakinda. 5 TL'lik bir andac. Cok degil 2 gun icinde 20 TL kaybetmistim :D. Bir yerden cikiyor :rolleyes:.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve oscak41
@Gökhan Akkaya
Diğer eşyalar?

Adam resmen forumla dalga geçiyor ya. Bir de merak ettiğim şey şu: Bu trollerin hepsi aynı kişi mi yoksa canı sıkılan farklı farklı kişiler mi? 2 durum da hayli enteresan.

• Beğen
Tepkiler: egeozay
Geri