Scudo Sports

Umit Freestyle 2008 Alıcam. FlaTLanD yapabilir miyim??

emreyz93

Üye
Tepki
9
Arkadaşlar ben de bmx e yeni başlıcam. Yeni başlayanlara ümit freestyle 2008 öneriyolar. Ben de ondan almayı düşünüyorum. Umit Freestyle 2008 FlaTLanD için Uygun mudur. Bu kafama çok takıldı.:cool:

Şimdiden Teşekkürler!..

Scudo
bence fazla abartmıcaksan gider yani ilerleyemezsin şimdi öyle dionuzda ümit flatland için değilki flatland bmx i kgb,khe fazla abartmadıktan sonra hepsinde flatland yaparsın

bence rahat yapabilirsin bendede ümit war kadroyu fln alttan çewiriyorum ya asıl ümitle street yapamazsın o kadar streetlik sağlamlık yok bence ümitte...

hkkı bnm gbi yani kardeşimmmmm =)=)=) khe le istediğimi yapıom flatland street flan ama streette abartmıom =)=)=dediğin gbi yeteneği olann arkadaş zaten her style bmxle istedi style yapar

ümit freestyle çok dandik bi bisiklet walla birazdaa para biriktirip adam akıllı bişy almanı öneririm...

• Beğen
Tepkiler: collage1
@ceirom05

:cool: Ümit freestyle 2008 bence sağlam bir bmx ve yenilerin ilk tercihi olursa ilerde daha iyi bir bmx alana kadar bu eğlencemizin alfabesini öğrenmesi için yeterli seviyededir. Bu spor lafla olmaz, binecek ve kendini kanıtlayacaksın, klavyesi olan emeklemeden koşmaya çalışıyor. (hkk bmx team)

bence umitler salam diel yani catallarim yamildi pedalar yamildi orta gobek bogzuldu hic salam diel bence alma simde gitipp kendime eastern battery aldim simde onada satcam =]

Geri