Scudo Sports

ümit carraro bisiklet g-force özelikleri Arkadaşlar İyimi?

@ahmetcan44
Evet aynı mesajda arkadaş hukukçu olmadığını ve yazdıklarının kendi yorumu olduğunu da belirtmiş. Diyemezsiniz diye bir ibare yok hiçbir kanun metninde. Böyle birşey varsa bu da kanunun bir açığıdır. Emsal dava var mı bilmiyorum; fakat şu an Tüketici Koruma Kanunu diye bir kanun olmasının sebebi tüketici haklarının daha fazla olması ve de herkes tarafından bilinmesinin teşviki içindir. Her türlü alışverişte, ben bunu beğenmedim vazgeçtim iade ediyorum deme hakkınız vardır. Bunun şartı ürünü eksiksiz ve hasarsız satıcıya teslim etmek ve bedeli de ürünü alırken ödediğiniz kargo bedelidir...

Scudo
@Mert Aksu

Bisikletin kötü ama aldıktan sonra bu soruyu sormak mantıksız

bir yıl kullan seneye zaten ne göbek kalır ne fren nede dişli zincir falan filan işte bu bisikletler sezonluk bir yaz kullan sonra eskiciye ver çamaşır mandalı al hepsi bu

@Halil EROĞLU

Sayın ahmetcan 44 arkadaşımız benim yerime söylemiş ama iş konusunuda niye söyledim malum burası bir bilgi ve tecrübe paylaşım formu aslında bilmeyen'de olabilir öğrensin ama sizde haklısınız mazeretsiz işi bırakırsan sen hatalı ve suçlusun tabi.

Kardeşim bilseydim dağ bisikleti almazdım,ama bir şey varki yollar bayır aşağağı zıplayınca amortisör olmassa fazla yaralanmalar olur ben ümit bisikletin amortisörleri çok kaliteli duydum bilseydim üstüne koyup bianchi alırdım artık geçen seneye.

Hem kardeşim 150 200lira nerde Pekii???

@mustafa genç
Çok yanlış düşünüyorsun asıl ben bilgilerime göre en fazla yaralanmalar yarış bisikletinde oluyor şehirde yarış bisikleti çok zor oluyor ama bak yarış bisikletlerinde süspansiyon olsun ama yinede yarış bisikleti tasarımı olanlar gerçekten süper konforlu sürmek de önemli bi yandan.

@Mert Aksu
iyide benim Mesajım da yarış (yol) Bisikletleri ile ilgili birşey yokki bana yarış (yol) bisikletlerini anlatiyorsunuz ben o üç kuruşluk çelik kadrolu bisiklete yorum yazdım yanlış mesajamı alıntı yaptınız ne

@mustafa genç

Sen o 3 kuruş dediğinin 319 tlyi kolaymı sandın!
Ben paramın hepsini bisiklete yatırmam.

Yaş kaç müdür? Yazdığın mesajları anlayabilmek için google translate'e başvuruyorum :). Hem tavsiye istemişsin, hem yanlış anlamışsın hem de 25 yaşında adamı tersliyorsun! Belli ki harçlıklarınla aldın; sana kimse 300 lira az demedi ,herkes 150 liralık bisiklete 300 lira vermişsin diye uyardı seni, senin yaptığın ayıptır...

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
@Mert Aksu

bu bisikletler den sezonluk günde 100 tane satılıyor millet karne hediyesi olarak alıyor çocuklarına okullar açılınca at kenara seneye yenisini al. buna para vermeden haber verseydiniz bende ümit var onu yolladım Size daha ucuza gelirdi bakkala bile gidemiyorum kanter içinde kalıyorum gidip gelene kadar

al al çok güzel süper bisiklet hatta iki üç tane birden al birdaha bulunmaz bu fırsat ben hayatımda böyle böyle kaliteli bir bisikleti daha ucuza görmedim şimdi 10, 15 tane alasım var bu modelden cahillik ettim Sedona 721 e 1000 tl vermekte (diğer arkadaşları tenzih ederim)

Bisiklet iyi değil ama alınmış bir kere... Fazla söylenecek söz yok..
Geri verebiliyorsan ver, olmazsa da belli bir süre kullanıp değiştirmen gerekebilir..

Bence burada bisikletin iyi veya kötü olduğu değil de; bu bisiklete bu paranın verilip verilmeyeceğidir.

Çünkü 319 tl'ye piyasa değeri 600 tl'lik bisiklet aldıysanız iyidir.

319 tl'ye 150 tl'lik bisiklet aldıysanız çok kötüdür.

Tabii ki bir de aldığınız ürün, ihtiyacı karşılamayacak özelliklere veya sorun çıkaracak özelliklere sahipse, 50 tl'ye alsanız ne yazar.

İhtiyacı karşılama ve memnuniyet de ayrı mevzu.

Bu bisiklet carrefourda aynısı vardı.

http://www.fotoyukle.net/?di=HFAX

biraz daha iyisi diyebilirim veya.

Ağustos 2013- mayıs 2014 Adam bisikleti eskitmiştir bile :)

@Gürkan ÇELİK

Hazır konu hortlamışken bir yorumda ben atayım,

Hayatı boyunca mobilyacı bisikleti dışında bisiklete binmeyen insanlar;çift amortisörü konfor,ağırlığı sağlamlık sanırlar.
Onlara birşey anlatabilmemiz için forumdaki herhangi bir kişinin bisikletine bindirmemiz lazım.

Bendede vardı çift amortisörlü 18.5 kg yürüyen demir yığını resmen(bu iltifat kendi bisikletim içindi yanlış anlaşılmasın). Sonra baktım sarfettğim efor aldığım yol u kurtatmıyor hemen sattım toma yı 12.5 kilo bir yol bisikleti aldım.Eski ama akıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Ç.
Zaten resmini koyduğum bisikletin nasıl bir mekanik diski vardır o frene güvenip nasıl sürülür o bisiklet bilmiyorum.

zaten bisiklet herhalde 15 kilonun üstüdür muhtemelen.

Birde bisikleti tanımayanlar çift amortisörü güvenlikli zannediyorlar. Birde bakıyorlar üzerinde disk var. hemen alıyorlar.

Herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok ki. Bisiklet forumundakilerin bisikletler hakkında bir çok şey bilirken. Eminin buradaki bir çok kişi fotoğraf makinesi veya bilgisayarda tokat yiyiyordur. Veya başka birşeylerde. Nitekim ticaret olayı artık tokat olayına döndü. En güvendiğiniz kişi bak bu konuda biliyordur dediği kişiler olmadık zararlar açtığını ilerde anlıyorlar. İnternet olayına gelirsek doğru bilginin yanında yanlış bilgilerde var. Teknoseyir de kompact makinenin sensörü küçük olduğundan 12mp ve 14x çarpan yeterli zaten 11x den sonra görüntü kalitesi ciddi olarak bozulur fotoğraf değeri kalmaz diyor. Başka bir kompact makinede 24mp var uçuk zoomlar var bu makine süper diyor. Donanımhaber bile Fujifilm reklamı alınca fujifilm için söylenen kötü şeyleri örtbas edip söyleyenleri uzaklaştırma verdi. Aynı şekilde burada bazen üyelerin insanları bisikletten soğuttuklarını bile görüyorum. 700 TL mi üstüne para koyman lazım düzgün bir bisiklet 1500-2000 TL den başlar 700 TL lik bisiklet çöp gibisinden insanın hevesini kıran cevaplar oluyor. Kaldı ki konunun başından itibaren okuyun konuya cevap vermek yerinde kendi aralarında tartışma ve soru ile alakasız yazılar dolu.

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Ç.
@Turan Babacan

Tabikide herkes bilecek diye birşey yok. Heleki bu hobi ile ilgili konularda deneyim/öğrenim olayı var. Bazı şeyleri ne yapsanız ne kadar okusanızda deneyimini yaşamadan öğrenemiyor insan.

Sabahın dördünde bile forumda mesajlşma üst safhada :) hayırlı sabahlar

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Geri