Scudo Sports

Ümit blackmount hakkında

Batuhan Ay

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Ümit
Dedem hediye olarak Ümit blackmount 2629 bisiklet almış bisiklet hakkında hiç bir fikrim yok size sormak istedim :rolleyes:

Scudo
Bir an önce iade edip bütçenize göre iyi bir bisiklet bakın derim. Bütçenizi burada söylerseniz bizde yardımcı olabiliriz. Çift amortisör bisikletler 5 bin TL den sonra gerçek çift amortisörlü olurlar. Bu tür çift amortisörlüler ise size sürüş esnasında hem ağırlıktan hemde orta amortisörün esnemesi yüzünden güç kaybettirirler.

Saolasın cevap verdiğin için benim birde salcano rover var sizce ümit 2629mu daha iyidir salcano rover mi ?

İkisi de iç açıcı bisikletler değiller. Bisiklete hevesliyseniz, en kısa sürede daha iyi, tek amortisörlü ya da amortisörsüz bisikletlere geçmenizi tavsiye ederim. Bu tip bisikletler hevesinizi öldürürler.

tamam çok çok saolun birde bisikletlere let takıyorlar onun bisiklete herhangi bir zararı olurmu ?

LED lambaları kastediyorsunuz sanırım. Bir zararı olmaz tabii ki, neden olsun? :) Yalnız öyle şeylere heves etmeyin bence, bisikleti yenilemeye bakın.

şuan benim yeni bir bisiklet alıcak bütcem yok o yüzden elimde şuan 2 tane bisiklet var biri salcano rover diğeri ümit 2629 sizce hangisini seçiyim hangisine para harcıyım ?

Yani çok para harcamayın tabii ki, kask ve eldiven alsanız yeterli bence. Sonra ikisini de satıp, burada söylediğimiz türden bir bisiklete geçersiniz üzerine az daha ekleyerek.

@ahmetcan44 haklı . ona harcayacağın parayı çöpe atmış olursun o 2 bisiklet seni yormaktan başka bişeye yaramaz. en iyisi bütcene uygun temiz bi bisiklet al derim aliminyum kadro şart tabiki.... 2. el iyi modeller düşüyor bazı sitelere bak derim

çelik çatı profilinden yapılmış bu bisiklet 20 kg vardır

Akılsızlığımda 4 sene önce Ümit Blackmount 26 V Fren'li MTB aldım. 2 yıldır kullanmıyorum. Biraz paslı ve vitesi bozuk dış tekerleği çöp durumda. Ve gidon'da tutma yerindeki süngerler ve vites attırıcının yerleri aşınmış durumda. Bana önerebileceğiniz ucuz ve kaliteli parçalar var mı dış lastiğe çok önem veriyorum. Hemen patlayabiliyor önerilerinizi şimdiden bekliyorum

: CMR HT956 Amortisörlü
: Alüminyum
: Rubena Ocelot 26-24x2,10
: Alüminyum Fren
: 21
: Microshift MS-12 7x3
: Sunrun
: Saiguan
: Index
: Dotek
: KMC C30
: 16.60 kg