Scudo Sports

Ümit bisiklet

Tepki
17
yeni bir bisiklet almak niyetindeyim. forumda takip ettiğim kadarıyla kimse ümit bisiklet önermiyor ama hakkında kötü olduğuna dair eleştiri diye göremedim.
fiyatları çok daha uygun diğer markalara göre. ümit bisiklet nasıldır sizce alınabilirmi? yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: AHMET67
Scudo
Gereksiz masraf diye görüyor herkez ama ben 2 yıl boyunca her türlü olumsuz koşulda kullandım bir şey olmadı ama siz yinede almışken daha farklı markalara bakın almışken en iyisini alın.

mesela ben ümit bisiklet nevada tipi bisiklet istiyorum ve bunu da beğendim. özelliklerini de diğerleriyle kıyasladığınızda baya uygun olur. ama işte pişman olurmuyum diyorum.
(link)

Bence ucuz alacaksanız salcano ve bianchilerin güzel ve ucuz serileri var bence düşünün benim bir arkadaşımda vardı hep sorun çıkarıyordu

naçizane bir öneride ben yapıyım, boyunuza uygun aliminyum bir kadro üzerine sizin seçeceğiniz, bütçenize de uygun komponetlerin kullanıldığı bir toplama bisiklet yapmanız.
ikinci el demiyorum yanlış anlaşılmasın, mesela çift katlı jantlı, kaset göbekli, 8 li tercihen shimano alivo kullanılmış bir sistem. bütçeniz uygunsa 9 lu deore serisi de kullanabilirsiniz.bu şekilde bisiklet toplatırsanız piyasadaki bir çok bisikletten ve market bisiklerinden hem çok sağlam hem de çok hafif,dayanıklı bir bisikletiniz olur, uzun yıllar da sorunsuz binersiniz.

• Beğen
Tepkiler: AHMET67
bence ümite hiç bulaşma salcano al 300-450 lira civarı modelleri var araştır hoşuna giderse alırsın çelik kadrolulardan uzak dur :)

ümitmi? hııı oda ne nediye alacaksın alıpda başına bela mı edeceksin benim gibi bilmeden ilk bisikletim ümit di geri verene kadar göbegim çatladı ondan sonra bidaha tövbe dedim böyle bisiklet almıyacagım ve arkadaşlarımda aldırtmıyorum kusuraa bakmasınlar şimdiye kadar alanlarda menunu olanını görmedim hep sorun çıkarıyorlar ümit alırsan servisine git bir akrabalık sözleşmesi yap çünkü oradan ayrılamıyacaksın( sorunlar 1 ruble kilitleniyor 2kez yaptı pedal göbekleri dagıldı1kez göbekler boşaldı1 kez) bu sorunları inanın daha bir km gitmeden yaptı servise götürüyorum tamir ediyorlar eve getiriyorum üzerine biniyorum bir km gitmeden pat bir arıza daha servise git gel işden izin al masraf yol masrafı üst üste koy artı mennuniyetsizlik cabası şimdi bunları okudun git ümit al keyfin bilir isbatı ankarada batı kentde karani bisklet ümit servisi herşey orada

herkese yorumları için teşekkürler. kararımı verdim ümit bisiklet almıyorum :)
sedona 321 - trel fx 7.0 - bianchi shape kıyasladığınızda hangisini tercih ederdiniz?

bende araştırıyorum bisiklet alacam diye ve ümit hakkında iyi şeyler okumadım.

gittim bugün 2011 model trek 3500 aldım. sedona 321 ile arasında kaldım. sadece asfaltta kullanmama ihtimaline karşı trek daha mantıklı geldi toplam 735 liraya mal oldu bana. limitim 500 tl idi ama bunu alıverdim :)

ümit düşünürken trek almışsınız yani işin ehlilerinden birini :) hayırlı olsun. . .

Tebrik ederim çok isabetli bir tercih yapmışsın.Bütçeni bilmediğim için toplama yapmanı önerecektim,ama iyi bir bisiklet almana sevindim.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı temenni ederim.

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.Bol bol pedallamanız dileğiyle.
Bu konuda 1-2 şey söylemek istiyorum Benim ufaklığa 7 yaşında(geçen yıl)bisiklet almaya karar verdik o yaşa uygun ve vitesli(shimano) bir minik dağ bisikleti almaya karar verdim.Bisikleti almak için BURSA da aramadığım yer kalmadı hep vitessiz düz özelliksiz bisikletler vardı 150-200 TL arasında En sonunda MBS marka far,stop,bagaj(arka oturma yeri),6 vites(shimano sis) gayet özellikli bir bisiklet aldık .Sonuca gelince MBS ile ÜMİT belki KALİTELİ bir marka değil fakat yeni başlayanlar için ,çocuklar için mantıklı bisikletler üretiyor.O yüzden bu markalarıda dışlamamak lazım diye düşünüyorum.

Çelik kadroları önermiyorsunuz ama Salcanonun ürünlerinde çelikle aluminyum arasında yaklaşık 1-1.5 kg farkediyor.Ben kullanıyorum ve çok da memnunum.
Ayrıca toplama bisiklet için öncelikle bir kadroya ihtiyaç var.Bunda da gördüğüm kadarıyla öyle çok ekonomik kadrolar pek yok.Yani toplama bisikleti ucuza nasıl mal edebilir ki insan?

@umut coskun

kardeşim bende 2005 model ümit black hawk dağ bisikleti var çok süper vitesleri çok yumuşak alacaksa 318 lira 36 jant 21 vites lastikleri görücen 7cm genişliğinde

Geri