Hiç iyi yorumlar okumadım aranızda kullanan var mı, sadece şehirde işe çarşıya giderken kullanıcam, yorumlara baktımda bu kadar mı köyü bu bisiklet i, hiç memnun olan yokmu.
Ümit Bisikletin genel olarak 500 lira ve altındaki ürünleri çeliktir, market bisikleti dedikleri seviyededir. En azından ben öyle biliyorum. Ümit Bisikletten kastınız bu market bisikletleriyse bu başlığı okuyabilirsiniz: Market bisikletiyle başlayanlar adına
Bir de Ümit Bisikletin biraz daha iyi sayılabilecek bisikletleri var diye biliyorum. Bu bisikletler genel olarak kötü denemez seviyededir kanaatindeyim. Aslına bakarsanız bir bisikletin iyi veya kötü oluşu göreceli bir durumdur. Beklenen özelliklere göre değerlendirme yapılır. Genel olarak düzenli bisikletçilerin aradığı bazı donanım özellikleri vardır, işte bu özelliklerin çoğu Ümit Bisikletin alt seviye bisikletlerinde olmadığı için kötü olarak nitelenirler. Ne tür bir bisiklet arıyorsunuz, bütçeniz ne kadar, beklentiniz ne gibi sorularla yola çıkarsanız kendinize uygun bir bisiklet bulabilirsiniz inşaallah diye düşünüyorum
@serdar080
1 sene kadar önce 2. el Ümit Velocity 28 jant şehir bisikleti aldım. Oldukça bakımsız durumdaydı. Güzel bir temizlik, bakım ve ayar sonrası yaklaşık 200 - 250 km kadar kullanıp sattım. En ufak bir sorunla karşılaşmadım ve çok memnun kaldım. Sürüşü çok keyifli çok akıcı bir bisikletti. Üzerinde gelen standart bagaj ve çamurluklarını sökünce hafif ve şık bir şehir bisikletine dönüşmüştü. Gönül rahatlığıyla bir 28 jant Ümit şehir bisikleti alıp kullanabilirsiniz. Ben tavsiye ediyorum.
umit markası burda biraz elestırıliyo ama guzel bisiklet eskişehırde cok satiliyo. bende ust model almak isterdım ama ev aldım kredi oduyorum. şartlar boyle....