Scudo Sports

ümit bisiklet den alan varmı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
bu biraz 1 milyarlık bisikletleri alanların yanında çocuk gibi olacaktır ama hiç burda ümit bisikletten alandan bahsedilmedi duymadım trek sedona bunlar çok kaliteli ve pahalı,,, ümit bisikletin siteside var ayrıca araştırıyorum kafama göre yazın görürsünüz......... hatta yarış bisikleti dahi var ama değişik....

Scudo
kişisel fikrim piyasada ümit olmasaydı diğer markalar şuanki abartı rakamlarını kimbilir daha nekadar abartırlardı..

tek kelimeyle ümit bisiklet profesyonel bisiklet yapımından anlamıyor. zaten ümit bisiklet kadroları çinden geliyor ve burda ümit adını yapıyor sadece

ben almıştım ümit bir kez rahat bindiğimi hatırlamıyorum.her zaman bi sorun çıkarıyodu.

hiç tavsiye etmem alırsan bisikletçiden çıkamazsın :D

ümit'in yol bisikleti mtb ağırlığında ve üzerinde sis var böyle yol bisikleti mi olur :D

@sencer sezer

Bianchi bsikletlerde çok ağır.Daha demin sürdüm 1. viteste bile çok zor çıkıyor.(Yokuşu)Tabi özel seri bisikleteri iyi onlara laf yok ama genel olarak:in: çok ağır.

arkadaşım ümit bisiklet aldı 300 liraya :D alalı 4 gü oldu bisikletten acayip gıcırtı sesleri geliyor ve 4 günde vites bozuldu 6. vitesten sonra geriye vites atmıyor :) paranızı ümite vereceğinize denize atın daha iyi... boşa ümitlenmeyin o bisikleti alırken, ümit alacağınıza bianchi speed alın

araştırdım ümit bisikletin yol bisikletini koptum gülmekten nasıl bir teknoloji kullanımışsa artık bisikletin görüntüsü kaymış 600 lirada fiyat vermişler kullanamam herlade ben bu bisikleti gidonda bi acyip:D

http://www.umitbisiklet.com.tr/components/com_virtuemart/shop_image/product/127.jpg

bisikletten anlamadıkları bisikletin herhalinden anlaşılıyor geometrisi bozuk bir bisiklet

Hadi maşa biraz açılı çekmişler ondan yamuk gözükmüş, sele de elbet ayarlanır ama o gidon nedir ya ? Bunu kullanmak için acaip bir şekil almak lazım hiç mi incelemiyorlar bu markanın satın alım sorumluları ( var mı böyle bir pozisyonları şüpheli tabi şu gidonu gördükten sonra ).

Geri