seti95
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Seyit
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Khebikes
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Merhabalar ben de bisiklet almaya karar verdim ve iki bisiklet arasında kaldım. bunlardan birincisi ümit 2656 accrue 2d diğeri kronxc300.
accrue kemik jant çok hoşuma gitti fiyat olarak 2400 lira. yorum ve şikayetleri okuduğum kadarıyla mekanik diskte fren sorunları zaman zaman yaşanabiliyormuş. jant kırılmasıyla ilgili pek bi şikayet göremedim. diyelim jantta kırılma oldu ve servis yok civarımızda. bunu kendimiz sipariş edip değimini yapabilir miyiz?
xc300 ise tavsiye üzerine arattım 2300-2400 lira asında fiyatı var. benim gözümde iki bisiklette kullanışlı ama sırf kemik jant hatrına ümit kullanmak istiyorum.
bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.
not: boy 178cm. 18inç kadro boyu uygundur diye düşünüyorum.
şimdiden teşekkür ederim.
accrue kemik jant çok hoşuma gitti fiyat olarak 2400 lira. yorum ve şikayetleri okuduğum kadarıyla mekanik diskte fren sorunları zaman zaman yaşanabiliyormuş. jant kırılmasıyla ilgili pek bi şikayet göremedim. diyelim jantta kırılma oldu ve servis yok civarımızda. bunu kendimiz sipariş edip değimini yapabilir miyiz?
xc300 ise tavsiye üzerine arattım 2300-2400 lira asında fiyatı var. benim gözümde iki bisiklette kullanışlı ama sırf kemik jant hatrına ümit kullanmak istiyorum.
bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.
not: boy 178cm. 18inç kadro boyu uygundur diye düşünüyorum.
şimdiden teşekkür ederim.