Scudo Sports

Ümit 2646 gigantus fiyatına göre nasıldır ?

Tepki
1
İsim
Metehan
Umit 2646 gigantus fiyatına göre nasıldır ? fiyatı 450 tl max butcem budur sizce alayımmı ağırmıdır ve bu fiyata daha iyisini alabilirmiyim şimdien sağolun :) Dağlara felan gezmicem zaten yol cadde v.b yetermi bu bana ?

(link)

Lütfen yardım edin :(

Dosyalar

• 17807_2646 gigantus copy.jpg
    17807_2646 gigantus copy.jpg
    74,6 KB · Okunma: 58
Scudo
Yol cadde icin sehir bisikleti bak bnce. Bende umit velocity var jantlar haricinde amator olarak kullanilacak bir bisiklet .simdiki modellerde jantlarda cift kat galiba , camurlugu falanda guzel yagmurda da cok rahat kullanirsin. Hatta ikinci el arama yap bnce biraz .

@furkan.zaman
abicim şehir bisikletleri hoşuma gitmiyor ben dağ bisikleti seviyorum bunun hakkında yardımcı olun lütfen profesyonel değilim yani sizce alayımmı ?

İkinci el dağ bisikleti bak o zmn .hangi btwin rockrider var bir suru sahibinden.com da .umitten cok daha iyidir .

@furkan.zaman
Abicim ikinci dusunmuyorum bu bisiklet uzerinde yardinci olursan sevinirim yani ikinci el bulamam yasadigim yer nedeniyle bunu satan bayi yakinimda ve fiyatida ucuz almak istiyorim gozumlede gorucem fakat profesyonel degilim yani daglarda ve arazilerde surmicem yol cadde v.b mtbler hosuma gittigi icin mtb almak istiyorum lutfen bu konuda yardimci ol bu bisikleti alsam bana yetermi ? Ve bu fiyata sifir mtb varmidir disk frenli mekanik veya hidrolik v frene guvenmiyorum cunki cogu zaman birdam boşalmalar ve arzalar cikariyor tutşunu sevmiyoruk disk deneyecegim simdiden sagol sizce alayimmi bunu ?

@metehan0024 Bu bisiklet mekanik disk ve adı şanı duyulmamış bir marka fren sistemi uğraşır durursun.Benim görüşürüm Şehir de v-fren işini görür öle birden boşalma felan da olmaz o nerden çıktı yola çıkmadan önce pabuçları kontrol edeceksin o kadar.Bana göre alma derim.Madem bayi sana yakın V-frenli modellere bakmanı öneririm

öneriler için sağolun almıyorum başka bi model seçtim :)

SALCANO NG750 MD bundan iyisini alamam bütçe denediyle

Geri