Scudo Sports

Ulusal yokuş tırmanma şampiyonası :)

@Kudret Kurtcebe Orasını gören bilir. Bebek eğimini benimkiyle yapmak nasıl fikir acaba :D stravaya baktığımda anlık %24diyor :D yani o bisikletle gelsem hissedeceğim %48 hmmm :D %13ler falan onları ayağa kalkarak ancak çıkıyorum :D Bunlar üstelik kilitli pedallardan öncesiydi :D %17 falan deneyeceğim hatta daha beterleri varsa onları da :D

Scudo
@Kudret Kurtcebe Abi yabancıyım gösterir misin? Benim bahsettiğim yer beşiktaştaki küçük bebek caddesi :D

img_2132-jpg.45990

Küçük bebek eğimi son rekor 8 dakika 4 mola ,cooooook sert ısınmadan giren patlar deneme olacak gene mola yapacagim 60 mastırda istanbuldan rakip arıyorum
Toplam 920 metre

img_2130-jpg.45989

(link)

Buda stravası küçük bebek bence adı değişmeli baba küçük bebek yokuşu

@Şeref Tuzcu

(link)

Son 2.3 km egimleri,tabi buraya gelene kadar tırmanış var bu telsiz eğimi

küçük bebek yolunun tek sıkıntısı trafik olması. yukarıdan kaptırıp aşağı inen arabalar motorlar, yukarı bağıra bağıra çıkan arabalar. bir de benim beceriksizliğim arabadan dolayı durup kilit çıkarırsan tekrar pedal takıp ilerleyemiyorum. işe gidişte bir kaç deneme yaptım sabah 7:45 8:00 civarları. hep trafik hep trafik. yolun bazı bölgelerinin bozuk oluşu seni zıplatıyor bu da yol tutuşunu zayıflatıyor.

@Fırat İler

Doğru çok erken gidilirse trafik olmaz ,tabi kışa geldik sabah ciddi ayaz olur,aşağıdan trafik var birde yukardan araç gelmekte,çaprazlama yaptım , sola geçerken arkaya baktım araç gelmediğini gördüm sağdan sola kaçtım,
Yazın 06.00 'da orda olmak var, tabi yakın olanlar şanslı

60'ların şampiyonu feridun tezbaşaran ile telsiz eğimi.

Serkan biliyorsun eski şampiyon ile telsizi almıştık,ayna kolu 52 -39 arka 11-23 idi çok fena uçtu ,,,,,

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan bu salı izin alır isen 9.7 'e ışınlaniriz,,:harika::)
Hava iyi yağmur yok,

Kadıköy eminönü iskelesinde saat 10.00 da dikilirim ,

Feridun tezbaşaran eğimin adı serkan ,,,orayı devirdi,son telsizide aşağıdan 10 km durmadan gelindi sadece su içmek için durdum,senle son 300 metreyi almayız ora gerçekten riskli küçük bebek egiminin küçük bir versiyonu,

969046_10151388435011213_215256214_n-jpg.76112

Yalova bursa sene 1974 önde feridun ,arkadaki erol küçükbakircimi tamda benzemiyor,o zati atakcı idi,

Geri