Scudo Sports

Ulusal yokuş tırmanma şampiyonası :)

@Serkan Mıstınoğlu
En sevdiğim bisklet yarışı! @Serkan Mıstınoğlu Birileri ön ayak olsa ne güzel olur! Tırmanırızda tırmanırız.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
@ahmetyavuz

Ahmet tekırdagdan aynen sarkoy tırmanısın baba etabı,bılırım oraları gelecem gene kısa olur ıse bu arada dun mutlu ercevık edırnede dıskalıfıye olmuş kı tekırdag yarsını duzenlemış idi ,kursu sahıbı ıdı herhalde lastıgı patladı ya da benım gıbı ters yonden dondu

@Kudret Kurtcebe
Uçmakdere tırmanma yarışı için biçilmiş kaftan. Mutlu hoca zaten haftanın üç günü orayı tırmanmakta. Oda fırsatını bulduğunda tekirdağ şarköy yarışını tekrar yapacaktır!

@Kudret Kurtcebe Abi 72 km fazla değil rüzgar çok hırpalamış. Geçen senenin ortalaması ile bu senenin ortalaması arasında çok fark var.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@trainspotting35

Yok yok gazı koyde 52 km olur son kırazlı egımı olmaz uzun kırazlı egımı olur ve sarkoyde bıter kısa 52 km uzun 72 olur

7/24 trafik olan Bebek gibi bir yerde hayata geçirilmesi zor gibi geldi. Amaaa... İstanbul'da farklı yerlerde sadece 1 kilometre ve %15 civarı eğim olan yerler bulmak mümkün. Mesela aklıma ilk Yoros Kalesi yokuşu geldi.

(link)

Hem medyatik hale getirmesi kolay, hem de turizm nedeniyle tanıtılması kolay.

Çok güzel fikirler geliyor :) Yoros yokuşu, Namazgah yokuşu, Hz. Yuşa Cad. yokuşu bunlar da uygun görünüyor. Bakalım daha nereler varmış :asik:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

45148762_10156639516985429_3950652627011764224_o.jpg

45198460_10156639517425429_4596804287459229696_o.jpg

Yokuş tırmanma şampiyonası için özelleştirilmiş bu bisiklet 5.5 kg ağırlığında :krktm:

Check out my effort on this segment on Strava (link)

Bu yaz söyle bir yokuş keşfettim. Ulusal şampiyonanın şanına uygundur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Serkan Mıstınoğlu
@Serkan Mıstınoğlu

Fıkradaki mühendisin sorusu gibi olacak
(- Madem görmüyorlar golf kulübe gece gelsinler )
Madem sadece yokuş çıkacaklar frene ne gerek var ?

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Konudaki video süpermiş:)
700 metre yarışıyorlar,yolun sağını solunu heyecanlı insanlar doldurmuşlar..Sanki Fransa bisiklet turunda bir etap gibi..
Biz de 3 hafta binlerce km yarış yapılıyor,yollar boş,dolu olan yerlerde de okullardan toplanan çocuklar bayrak sallıyor..!
Neyse..

Yalnız Türkiye'de böyle bir yarış düzenlense,yarışın düzenlendiği şehirdeki tüm bisiklet severler bu yarışı izlemeye gelir..Gerçekten bisikleti seven insanları,bu yarışta görebilirsiniz..
Koskoca İstanbul falan filan deniyor,700 metre bir bisiklet yarışı düzenleyecek iki kişi çıkmıyor..Yok mu iki kişi?YOK işte..!

Gelmeye niyetiniz varsa ben Çorum'da düzenlerim. :) :) :)
Tek şartım var birtakım Çorumlu bisikletçileri yarış ücretini ödemeye razı olsalar bile yarıştırmam.

@Serkan Mıstınoğlu

Ülkemizde satılan bazı bisiklet markalarının internet sitelerinde görsel olarak kullanılan yol bisikletlerinin gidon ayarlarının nizami olmadığını düşününce;adamların garipliklerinde bile bir düzen var.:cool:En azından dropları kesmeden önce gidonları nizami ayarlamışlar,hoodlar da düzgün:Tebrik etmek lazım.o_O
______________________________________________________________________________________
Bana sorsalar ecnebilerin ''pave'',bizim ise birebir aynı olmasa da arnavut kaldırımı dediğimiz taşlardan oluşan yokuşları tercih ederdim.Taşlar;yokuşa nitelik ve acı katar,hissedilen etkiyi artırır.Galiba bu yokuş Adalar'da.Eğimi ve uzunluğu bilmiyorum ama iştah kabartıcı gibi.Hatta taşların arasını kazarak acıya acı katardım.:D
maxresdefault.jpg

Bu yokuşu @BerkEvren üstadım iyi biliyordur.:islik:

@hamlet2006 evet tam olarak bu yokuş :):

Değerleri tam istediğimiz gibi aslında, 1 kilometre ve %12 eğim. Özellikle bu değeri aramamdaki sebep İngiltere yokuş tırmanma şampiyonasındaki parkurun bu değerlere sahip olması :D Yoksa sayın @Şeref Tuzcu nun paylaştığı %14'lük eğim öldürücü olabilir :krktm: Belki de Bursa versiyonu da yapılabilir ve bu yokuş efsane olur :cool:

@ahlaksız Bulamazsınız onlar ancak boş beleş yorum yapar, doğaya küfür ederler fikir verince'de kendisi gibi boş beleş müridleri ve yorumcuları konuşur.

@ahlaksız

Kısa bir süre önce, İstanbul'un göbeğinde düzenlenen Büyükçekmece'deki kriteryum yarışında 20 kişi start aldı...
30 Eylül 2018'de Büyükçekmece'de Kriteryum yarışı var!

42902795_1739196562872436_4152825121410646016_o.jpg

Granfondolara katılmak için yanıp tutuşan ama pahalı bulan, yarış tecrübesi yaşayamıyorum, çok pahalıya geliyor diye feryat eden pedaldaşlara sitemim var :snzdglsn: İstanbul'da 20 bisikletli mi var gerçekten? Adamlar (Yeşil Pedal SK) Bursa'dan kalkıp gelip altınları (ödül) toplayıp gittiler :D

Geri