O OrhanAtılgan Üye Kayıt 6 Mart 2011 Mesaj 54 Tepki 29 Şehir İstanbul 26 Kasım 2011 #41 Çok güzel bir tur olmuş.Bol pedal başmışsınız. Daha nice turlara ve pedal basmalara.. Bol kadanslı günler. Tepkiler: aliöğretmen
Çok güzel bir tur olmuş.Bol pedal başmışsınız. Daha nice turlara ve pedal basmalara.. Bol kadanslı günler.
O Orhan Kılıç Forum Bağımlısı Kayıt 30 Ocak 2010 Mesaj 1.478 Tepki 2.257 Şehir İstanbul 26 Kasım 2011 #42 @aliöğretmen Henüz başlangıç tarihi belli değil ama Haziran ortası gibi tahmin ediyorum. Temmuz başında Hopa veya Artvinde oluruz. Tepkiler: aliöğretmen
@aliöğretmen Henüz başlangıç tarihi belli değil ama Haziran ortası gibi tahmin ediyorum. Temmuz başında Hopa veya Artvinde oluruz.
A aliöğretmen Aktif Üye Kayıt 17 Eylül 2010 Mesaj 114 Tepki 198 Şehir BURSA-ŞIRNAK 27 Kasım 2011 #43 @ömer korkmaz Biz de teşekkür ederiz. @OrhanAtılgan Teşekkürler Orhan Bey. @Orhan Kılıç Umarım bir yerlerde karşılaşırız Orhan Abi.
@ömer korkmaz Biz de teşekkür ederiz. @OrhanAtılgan Teşekkürler Orhan Bey. @Orhan Kılıç Umarım bir yerlerde karşılaşırız Orhan Abi.
S semih koca Aktif Üye Kayıt 9 Şubat 2011 Mesaj 108 Tepki 36 Şehir istanbul 20 Aralık 2011 #44 bu sene kesinlikle goller bolgesine gitmeyi dusunuyorum gercekten cok guzel bir tur ayaklariniza saglik Tepkiler: aliöğretmen
bu sene kesinlikle goller bolgesine gitmeyi dusunuyorum gercekten cok guzel bir tur ayaklariniza saglik
A aliöğretmen Aktif Üye Kayıt 17 Eylül 2010 Mesaj 114 Tepki 198 Şehir BURSA-ŞIRNAK 24 Aralık 2011 #45 @semih koca Teşekürler. Daha önce gitmediyseniz, zorlu bir yolculuk olacağanı belirtmek isterim.
Kadir Altuntaş Forum Bağımlısı Kayıt 13 Kasım 2011 Mesaj 753 Tepki 672 Yaş 64 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 24 Aralık 2011 #46 Ali Hocam Tam Hayalimdeki Turlardan biri Mükemmel. O Koca Çınar,kaç yıllıksa Maşallah ve Doğa,Fotoğraflar,zorlu parkur Ellerinize Ayaklarınıza sağlık. Turu Hangi ayda gerçekleştirdiniz.Teşekkürler.. Hoşça Kalın... Tepkiler: aliöğretmen
Ali Hocam Tam Hayalimdeki Turlardan biri Mükemmel. O Koca Çınar,kaç yıllıksa Maşallah ve Doğa,Fotoğraflar,zorlu parkur Ellerinize Ayaklarınıza sağlık. Turu Hangi ayda gerçekleştirdiniz.Teşekkürler.. Hoşça Kalın...
A aliöğretmen Aktif Üye Kayıt 17 Eylül 2010 Mesaj 114 Tepki 198 Şehir BURSA-ŞIRNAK 25 Aralık 2011 #47 @Kadir Altuntaş Teşekkürler. Bu turu temmuz 2011'de gerçekleştirdik. Umarım Size de nasip olur böyle bir turu gerçekleştirmek. Çınarın 600 yaşında olduğu söyleniyor.
@Kadir Altuntaş Teşekkürler. Bu turu temmuz 2011'de gerçekleştirdik. Umarım Size de nasip olur böyle bir turu gerçekleştirmek. Çınarın 600 yaşında olduğu söyleniyor.