Scudo Sports

Uludağımız

@selim82 Selimciğim, Uludağ bizim için harika bir rota. O kadar olumlu yönleri var ki, saymakla bitmez.Sana ve tüm bisiklet tutkunlarına da olumlu etkilerinin artarak devam etmesini dilerim....

Scudo
Strava'da organizer olduğum event'e gidemedim. Delircem... :acpsnr: Bende kırık parmağımın filmini mi koysam buraya. :agla:

Son düzenleme:
Adilciğim kırılan serçe parmağın olsun...
Temmuzda beraber çıkarız, dert etme..
Acil şifalar dilerim..

bu gün dönüşde araçlara tutunup çıkan arkadaşları uyaran jandarma arabasına arkadan 60 km/s hızla giriyordum silme kurtardım.Kazasız bol pedallar

@ATALAY16

Çok tehlikeli işler maçan yemiyorsa çıkma kardeşim evinde otur müzik dinle kitap oku ne işin var bisiklet tepesinde. Siz de dikkat edin inişler çok tehlikeli piknikçiler rampa yukarı birbirlerini sollayıp bizim sürdüğümüz şeride giriyorlar sürekli olarak. Hatta tek başına seyreden araç virajı alamayıp bizim şeride geçti aman dikkat.

@ATALAY16 kardeşim, kazaya kurban gitmediğine sevindim...Bizler önce güvenlik sonra keyif düsturu ile yollardayız...
Ben de Uludağa çıkışı bir seviyorsam, inişe beş veren tayfadanım...:)
Tabi ki inişin keyfi, aero pozisyon, adrenalin, insana müthiş duygular yaşatıyor.
Temkinli olmak adına yolun uygunluğuna çok önem vermeli. Çünkü bisikletçinin pamuk ipliğine bağlı bir hali var.Küçük bir ihmal, dikkat yada refleks eksikliği dönülmez yollara sokabilir bizi.
Misal; hala bitmeyen 700 metrelik bir kısımda yol çok bozuk, özellikle inişte burada çok dikkatli ve yavaş olunmalı.
Araçlara tutunup çıkanlar bizden değildir ama adımızı da kötüye çıkarıyorlar...

@cazci
sağolasın abi 1.oteller bölgesinden milli parka kadar olan yol çok güzel milli parka kadar yapıştırıyorum açıkçası :) ama tabi bayağı sıkıntılı bir durum yoksa inişde daha çok yoruluyorum :)

@mariokaldato Cumhur kardeşim, burası Ayvalık panoramasının en güzel izlendiği "Şeytan Sofrası" tepesi...

İki haftadır otellerden zirveye nasıl giderim diye yol, patika arıyorum ama nafile. Dağ bana buraya kadar izin verdi.
Saygı duyuyorum, "Dağ" ne derse odur, benden bu kadar.

IMG_2478.JPGIMG_2486.JPGIMG_2489.JPGIMG_2495.JPGIMG_2492.JPG

(link)
(link)

@Şeref Tuzcu , ayağına sağlık...Bir kaç kez bizde bisiklet olmadan zirve yapmıştık...
Mevsimi doğru seçince Keşiş harikadır... :harika:

@cazci yıllar önce pistlerin üzerinden küçük zirveyi dolaşarak zirveye yürümüştüm, ama bisikletle bacadan sonraki patikaya ulaşmak mümkün olmadı.
Bu kadarı da çok güzel...

@mariokaldato

Başkan senin iş zor.

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
@mariokaldato
Birgün o tırmanışlarda karşılaşırız mutlaka...

@sadi imren
Eyvallah hocam, Ben teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri