Scudo Sports

Uludağ'a Tırmanmak

@Groims Evet O arkadaşın kaskı da bana bir tuhaf geliyor. Lakin arkadaş ısrarla gayet iyi dediği için çok bir şey diyemiyorum. Uyarınızı kendisini hatırlatacağım. Teşekkürler
@SmtTrlk
Evet zaman zman trafiğin rahatlığına aldanıp sere serpe gittiğimiz oldu. Küçük dıdların selam olduğunu düşünmüşümdür hep. Keşke selam verseydiniz. Ben bu selamları alınca topitop sahibi olmuş çocuk gibi mutlu oluyorum. Gene de ince düşüncenizden dolayı teşekkürler.
@mustafa genç
Duygusuz değilsinizdir muhakkak ama bir gülü gören şair şiir yazar, edebiyatçı; gülün ömründen hikaye çıkarır, aşık maşuğunun suretini görür, çiftçi hasat zamanını. Olaylara herkes farklı açılardan bakar. Bu yüzden hepimiz farklı bireyleriz. Bir de benim bisiklet algım belki biraz farklıdır. Üç kez çıkmanız da ayrıca tebrik konusu.

@MELİKŞAH
Teşekkürler hemşerim. Uludağ da olsa bir Toroslar yapmıyor da işte. Eğlenceli güzel yer. :)

@Tuncer I.
İyi yolculuklar şimdiden. Daha önce gitmediyseniz büyük keyif alacağınızı düşünüyorum.

@Mtt gidersiniz hocam. Keyifli olur.

@kapluj
Orası artık hayvanların değil insanların dağı olmuş azizim. Şaka değil bir ara yolun sağından dağa doğru köpeğe benzetebileceğim siyah bir hayvan telaşla gitti. Ben de anlık gördüm anıma yazmamamın nedeni de ne olduğunu seçememiş olmam. Lakin bölgede inanın hep insan var. İnsanın olduğu yerde akrep bile uzun süre yaşamaz. :) Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

@Özgür Aydn eyvallah dostum. Teşekkür ederim.

@selim82
acı yok acı yok diye sana mı bağırdık biz. :) Yoksa sadece selam verip geçtiğimiz bir bisikletçi vardı o musunuz? Her halükarda sizi de tebrik ediyorum. Eminim sizin turunuz daha keyifli olmuştur

@cazci

zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler.
Su konusunda dağa çıkarken tamamen medeniyetten uzak kalacakmışız gibi bir hisse kapıldım. Dedim ya kafamızda çok büyütmüşüz. Çok dik rampalar olacağı için çok yavaş gideceğimizi ve suyumuz bitince susuz kalacağımızı falan düşündük. Başka bir tutumda susuz kalmış biri olarak en büyük endişem budur benim. Biraz abartmışız su meselesini. :)

Bursa kebabı muhabbeti de aslında "İskender" in bu telif hakkı muhabbetinden uğradığı zulme gönderme yapmaktı. Siz hemen mevzuyu çözdünüz. :) Açıkçası adres sormaya korkar olduk. "Şimdi yeğenim dört yoldan aşağı doğru" diyecekler diye resmen kaçtım. Bir daha gelisek bahsettiğiniz rotayı yapalım inşallah. Tekrar teşekkür ederim ayrıntılı cevabınızdan dolayı.
@mariokaldato

Sen prof adamsın abi.

Scudo
@Bozkırlı
Haklisin bak bi el attim canlandi konun keh küh kah

@Bozkırlı
Bende mosso 735 tiagra vardı. Beyaz forma kırmızı kask ile karpuz gibi çıkıyordum yol bisikleti ile. Hatta içimden dedikodunuzu yaptım.kesin teleferikle çıkıp aşağı mutlu mutlu iniyorlar diye

@selim82
Hatırladım seni. Demek haset ettin ha. Çatla işte, çıktık indik. :)Bir de inişte mutlu olmanın sırrı o yokuşu çıkmaktır. ;)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Bozkırlı Bu kadar uzun bir yazı kütlesini hiç sıkmadan okutturmayı başardığın için tebrikler. Yazı dilinden gezinin bütün ruhunu anladık.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
Uludağ'ı çok merak ediyorum. Tırmanmak zaten bir aksiyon üzerinde birde ormanın içinden geçip ayı ihtimali filan...
İnanın yazıyı okurken başımdan geçmiş gibi oldu, ellerinize sağlık.

@erhan erhan
Teşekkür ederim. Bunu başarabildiysek ne mutlu.

Asfalt Adamı [yt] demiş ki:
Merak ediyorsanız illaki bir gün siz de bu yolculuğu deneyimlersiniz. Genelde bu böyledir. Çocuk yaşta bile isteyip de yıllar sonra yaptığımız ne kadar çok şey var hayatta.

Uludağ dağ yolı ve teleferik dışında nasıl tırmana bilirim :) güzel bi rotası olan var mı

@Mtt Ben normal dağ yolundan değil de ters taraftan çıkmıştım Misi Doğancı barajı, Tuzaklı, Hüseyinalan, Mürseller, normal yoldan daha zor tırmanış
20170715_004556-jpg.124190

bn uludağ ünide okuyorum :) yani devamlı bursadayım kondisyonum pek iyi değil hangi güzergahı tavsiye edersin

• Beğen
@Mtt kondisyon zayıfsa yavaş yavaş dinlene dinlene çık çekirge ya da pınarbaşı tarafından

• Beğen
Geri