Scudo Sports

Uludağ Üniversitesinde Okuyan Arkadaşlar İçin.

semihkatı

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,
ben bursa yeşil pedal bisiklet bisiklet derneği üyesi ve bursa perşembe akşamı bisikletçileri yöneticilerinden semih katı.
bildiğiniz üzere bursa yeşil pedal bisiklet derneği olarak birçok aktivite gerçekleştirmiş olup türkiye genelinde ise birçok organizasyonda adımızı duyurmayı başardık.
(link) adresinden de takip edebileceğiniz gibi birçok yeni aktivitelerde gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
bursanın hemen hemen heryerinden üyelerimiz olduğu gibi siz uludağ üniversitesi öğrencilerini de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
eğer sizde haftasonları bizimle beraber pedallamak isterseniz, irtibaya geçelim.
güzel ve yeşil bir bursa için hep beraber pedallayalım.
iyi pedallamalar..

Semih Katı
semihkati@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: tunahan beyhan
Scudo
Arkadaşlar geçenlerde görükleden 2. el bisiklet aldım. Bisikletin biraz sıkıntısı var.Pek anlamıyorum yeni yeni başladım bisiklete.Arka Teker boşluğu, vites ayarı, gidon ayarı ve boşluğu...Gibi sıkıntıları var.Bunları uygun bir fiyata sağlam bir şekilde nerde yaptırabilirm?.Görüklede 1 bisikletçi var şuana kadar hiç açık görmedim:)Üniversite civarında veya Küçük sanayide sizin tercih ettiğiniz bisikletci var mı?

benım tavsıye ettıgım beşyolda esat usta var ona gıt sana uzak bıraz ama bursanın en ıyısı o dıyebılrım

• Beğen
Tepkiler: Ali Gençtürk
araba olmadığı için uzak gelir bana.Bisiklet oraya kadar dayanırmı bilmem:)önerin için teşekkürler

ben doğma büyüme görükleliyim . görekledeki bisikletçinin adresini öğrenebilir miyim :D öyle biryer mi var ?
bende bisiklet almak için para biriktirmeye başladım . şuan istanbuldayım bursada arabam var eğer istersen beşevlere bisikletini götürebilirim (bildiğim en yakın orada iyi bisikletçi var ) benim içinde bir tecrübe olur

Selam,
Ataevler size yakın mevkii.Dilersen komşumuz konusunda hassas bir ustadır.İş yerini bir süre önce kapattı fakat halen hizmet verdiğini görmekteyim.Dilersen yardımcı olabilirim,yönlendirebilirim veya buluşur beraber de baktırabiliriz.

Merhaba arkadaşlar,
Uludağ Üniversitesi'ni kazandım. Ancak üniversite ile ilgili bisiklet kulubü yada bi topluluk bulamadım. Bulduklarımda güncel değildi. Bursa'da ki bisikletçiler ne yapıyo acaba :D

@Cahit AÇIL

Hayırlı olsun doğrudur üniversitedeki bisiklet topluluğu geçen sene rektörlükten destek alamadığı için kapandı bildiğim kadarıyla bu yüzden 200 civarı bisikletçi boşta kaldı bende görükle arasıra turlarken bisikletçi arkadaşlara rastlıyorum. Şunu söyleyeyim bursadaki bisikletçiler demek pek doğru değil çünkü görükle merkeze çok uzak. Bursada bildiğim yeşil pedal bisiklet derneği ve bubidosd var ama bunlar dediğim gibi merkezde toplanırlar. Üniversteye yada görükleye kesinlikle bir bisiklet topluluğu lazım.

@ctorhan
Doğru Bursa demem yanlış oldu. Çok kötü olmuş ya bisiklet kulübünün kapanması. Bi kulüp gerekiyo bencede. Siz Uludağ'da mı okuyosunuz? Bölüm neydi?

@Cahit AÇIL

Evet uludağda makine mühendisliği okuyorum

@ctorhan
Sizinle de turlamak isterim. Siz bi kulüpte misiniz?

@Cahit AÇIL

Bende turlamak isterim kısmet tabi. Görüklede kalırken bi kulübe giremedim eğer merkeze yakın yerden ev tutabilirsek yeşil pedala üye olucam zaten hep takip ettiğim bi dernek

@ctorhan
Adamla aynı sınıftaymışız birbirimizden haberimiz yok :D Cihan yavaş yavaş toplanırız Görükle'de bisikletçi bayağı var ama kimsenin birbirinden haberi yok.

Üniversite de bisiklet grubu kurulsa çok iyi olurdu :)

aynen Ahmet yav :D Cahit tel numaram: 05386312915 istediğin zaman arayabilirsin 3 kişi turlarız :D

Benimde abim uludağ üniversitesinde okuyor. 3. sınıf öğrencisi Maliye bölümü tanıyan var mı? :D

@emreuzun

Tanışırız hatta abinin arkadaşlarıyla da tanışırız :) ama gerçekten çok fazla bisikletli var görüyorum gördüklerimle de tanışmaya çalışıyorum. Mimarlıktan Hasan abi var yol bisikletiyle, iktisatın önün sedona 781 bi kaç kez gördüm, mühendislik binasının önüne park edenler var, okula arkasına çantasını takıp bisikletle gelen bi kız var, görüklede evimin balkonunda gece otururken kasklarını takmış 3 bisikletli kız geçmişti onlar var, yolda rastladıklarım var, tanıştıklarım var tanışamadıklarım var varda var anlayacağınız :D ama bi bisiklet grubu yok

Tamamdır aldım numaranı :) Ama ben bisikletimi daha getiremedim, yurtta kalıyorum ve yer sıkıntısı olabilir onu ayarlayabilirsem getircem. Evet bende çok gördüm bisikletli, sadece bir araya gelmek gerekiyo işte :)

Geri