Sitenizin tamamını inceledim ve tüm yazılarınızı okudum.Açıklayıcı ve net bir site olmuş. Ben de u.ü - iibf öğrencisiyim daha önce de topluluğunuz hakkında diğer başlıklarınızda bilgi almak için sorularım olmuştu. Henüz bir fırsatını bulup üye olamadım ama 2.dönemin başlamasıyla birlikte olmayı umuyorum. Sitenizde dolaşırken kafamda birkaç soru belirdi bunları sormak istiyorum:
- Topluluğunuzdaki aktif üyelerin çoğunluğu Görükle'de mi oturmakta? Bursa merkezinden veya doğusundaki merkez ilçelerden gezilerinize katılmak isteyenler için ayrıca program belirliyor musunuz?
çünkü sitenizde gördüğüm kadarıyla belirli km'lere göre rota zorluk dereceleri belirlemişsiniz ama Bursa merkezden gelecek birisi için orada ortalama sayılabilecek mesafede görünen bir tur bu konumda olanlar için 100km'yi aşkın bir hale gelmiş olacak..ör: uluabat, haller, karacabey, kemalpaşa vs.. ve yeni başlayanları bir hayli zorlayacaktır.
Ben Yıldırım'da oturmaktayım fakat topluluğun aktivite rotalarının çoğunluğunun Görükle merkezli olması beni de biraz düşündürdü, acaba şehir merkezinden katılım ne durumdadır? Aktif olmak isteyen birisi için bu dezavantajı enaza indirmek konusunda neler yapılabilir?