Scudo Sports

Uludağ Turumuzdan Görüntüler :)

@tunahan beyhan

Kardeş, sanırım mesajımı birazcık da olsa ciddiye almışsın. Ben, başka bir üyenin, hız göstergenin yanılmış olabileceği yorumuna istinaden espri yapmıştım. Açıkçası şimdiye kadar hiç hız göstergesi kullanmadım. O yüzden, hangi şartlardan nasıl etkilenir, hiçbir fikrim yok! Ayrıca kimseye yalan borcun olmadığına dair de hiçbir şüphem yok :) Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: tunahan beyhan
Scudo
Sizin demek istediğinizi anladım sorun yok:) Güzelde bi espiri yapmışsınız okuduğumda tebessüm ettirdi :) sizde lütfen yanlış anlamayın beni :) saygılar.

geziniz için çok güzel olmuş sizin gibi nasıl fotoğraf ekleyebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim özelimede gönderebilirsiniz mesajınızı

• Beğen
Tepkiler: tunahan beyhan
kış bitmeden çıkmak lazım aslında,bakalım işten fırsat bulabilirsem bir program yapayım...bu fotoğrafları görünce insanın iştahı kabarıyor ))

Bu sene Daha profesyonel bi şekilde tekrar gerçekleştiricez :) Her sene çıkıyoruz 2-3 kere

@tunahan beyhan
Ben de ondan bahsedecektim. Azminiz, isteğiniz süper ama kıyafet seçimi çok yanlış. Bu sefer her şey daha da güzel olur umarım. Şimdiden iyi eğlenceler.

Kesinlikle Çok doğru. Bisiklette hemen hemen 5-6 aylık bir tecrübe ile çıkmıştık bu görüntülerde şimdi Herşey daha profesyonel

Gençler,sizi tebrik ediyorum,fotolarda çok güzel...bişey sorucam,o karda uludağa ne ile çıktınız? Minibüs?

pedallayarak rahat çıkılıyor. Arabalar sürekli geçtiği için kar artık asvalt gibi oluyor :D

Geri