Scudo Sports

Uludağ Performans Tırmanışı 17/09/2022

Milliler katılamıyor diye biliyorum, benim bildiğim yok son 2 yılda milli olup da kayıtlı olan. Varsa Mecit'e yazıverin :)

Bir GF kitlesi var, bu yarışlara girebilmek için Fed yarışı koşmuyor :D
Hocam siz katılacak mısınız?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Scudo
Kendim ile yarışacağım. Evimizde olan organizasyona katılmazsak ayıp olur. O kalabalıkta bisiklet sürmek her zaman bulabileceğimiz ortam değil.

Bir aksilik olmaz ise bende katılıyorum. Ama benimki yarış değil antrenman için olacak.

Kendi PR'ımı getirsem benim için yeterli. Kendime -10dk hedefi koydum bakalım ne olacak

Forumdan katılacak olanlar bir toplu fotoğraf alalım arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: stickster ve BaiT
Gelecek arkadaşlar üstteki yorumu beğenirse belki bir şekilde toplanmamız kolaylaşır, ben muhtemelen eski utp benekli forması ile geleceğim beni bulursanız işimiz daha kolay olur

gelmeyi çok istiyordum ama 1- uzaklardayım, 2- 10 gündür yokuş tırmanmadım adam gibi :( tırmanacakların ayaklarına kuvvet şimdiden.

Bende tatil icin izmire giderken yol üstü diye yarisa kaydoldum. Yarislarla hic aram yoktur yavas yavas cikacagim uludaga sonra yola devam :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve RmzBurak
Bende tatilden geldim leeeşşş gibiyim. Çıkarken sohbet edecek arkadaş aranıyor 😂 kürsü de ödüller de onların olsun ben keyfime bakarım diyenler bana ulaşsın +90532... 😂😂😂

Sabah 07:30 gibi meydanda olurum bir terslik olmaz ise.

Dosyalar

• IMG_20240803_124533.jpg
    IMG_20240803_124533.jpg
    142,5 KB · Okunma: 66
Eve dönüyorum. İnerken tırmananları gördüm. Nasıldıyı aşağıda ki görsel ile anlatmak istiyorum 😂 Tipim kaymış, kramp acısı yüzümde ...
Ben de bu durumdayım dermişim
41862672245_b7711ce722_b.jpg

@cazci Bu konuya da kedi girmiş.

Güzeldi, 1-2 yerde kaza olmuş ,1 defa ambulansı gördüm ama büyük bir olay olmamıştı.. 2 genç bisikletçi, henüz Orhaneli yolunda iken virajların birinde tepetakla olmuşlar, ağlamamak için zor duruyor gibiydiler.. Tabi her yarışta olduğu gibi bu yarışta da prolar kaçışın alasını yaptılar.. Biz de kendi çapımızda bitirdik yaklaşık 3 saatin altında çıktım, sıralama alamadık, bitirdiğimde görevli arkadaşlardan birine sordum, Instagram kapalı ve medya bölümü ile yarış koordinasyonunu bu uygulama ile sağladınız, açılmazsa ne olur , nereden öğreneceğiz ? Merak etmeyin, mutlaka haberiniz olur, ulaşırsınız , biraz süre verin şeklinde cevap aldım. Tamam , anladık da bu işlerin B planı ya da kriz yönetimi yok mu? Her neyse, Mecit abiyi kutlamam gerekiyor.. işin içine reklam, para, ün, siyaset,ona buna yaranma vs girmeden bu iş nasıl yapılırı gösterdi.. Bir de arkasına bu saydıklarımı alırsa, federasyon seviyesi etkinliklere imza atar.. Bu kadar YouTube ta aktif elemanı bir arada görmek de kolay kolay nasip olmaz diye düşünüyorum.. Gerçekten de iyiydi .. Katılım sayısı çok heyecanlı geçirdi yarışı.. Trafik sorunu da yaşanmadı.. İnş bu gelenek devam eder..

Rota yine zorlayıcıydı, arada bi sohbet edip ayrıldıklarım oldu :D Bence nötral startın tadı kaçtı aşırı uzundu. Ama gerçekten eğlenceliydi, heyecandan forumdan gelecekler vardı fotoğraf çekinecektik onu bile unuttum :D

• Hahaha
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Rota yine zorlayıcıydı, arada bi sohbet edip ayrıldıklarım oldu :D Bence nötral startın tadı kaçtı aşırı uzundu. Ama gerçekten eğlenceliydi, heyecandan forumdan gelecekler vardı fotoğraf çekinecektik onu bile unuttum :D
Valla yarış başlayana kadar heyecandan 3 sefer wc gittim. Foto falan umurumda pek olmalı. :komik: :komik:

Güzeldi.

Bu zamanda kayıt ücretsiz bir org yapmak ve nisbeten sorunsuz bir iş çıkarmak başkalarına örnek oluştursun.
Numara verdi, çanta içinde su jel muz verdi, madalya bile verdi, uludağdan servisle inişi ücretsiz sağladı. Kürsü yapanlara çeşitli ödül verdi, genel klasman birincilerine bölgede kış tatili sözü aldı, bir başka otelden cp desteği verdi.

Seneye daha güzelini yapacaklarını da belirttiler.

Ekibi tanımam etmem günün sonunda güzel iş çıkardılar.

Güzeldi.

Bu zamanda kayıt ücretsiz bir org yapmak ve nisbeten sorunsuz bir iş çıkarmak başkalarına örnek oluştursun.
Numara verdi, çanta içinde su jel muz verdi, madalya bile verdi, uludağdan servisle inişi ücretsiz sağladı. Kürsü yapanlara çeşitli ödül verdi, genel klasman birincilerine bölgede kış tatili sözü aldı, bir başka otelden cp desteği verdi.

Seneye daha güzelini yapacaklarını da belirttiler.

Ekibi tanımam etmem günün sonunda güzel iş çıkardılar.
Abi o otelin önünde verdikleri su neydi öyle. Çivi gibiydi
Valla yarış başlayana kadar heyecandan 3 sefer wc gittim. Foto falan umurumda pek olmalı. :komik: :komik:
Güzeldi, ben de obur gibi yedim yedim şiştim. En sonunda patladım, sizin süre neydi

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Geri