Güzeldi, 1-2 yerde kaza olmuş ,1 defa ambulansı gördüm ama büyük bir olay olmamıştı.. 2 genç bisikletçi, henüz Orhaneli yolunda iken virajların birinde tepetakla olmuşlar, ağlamamak için zor duruyor gibiydiler.. Tabi her yarışta olduğu gibi bu yarışta da prolar kaçışın alasını yaptılar.. Biz de kendi çapımızda bitirdik yaklaşık 3 saatin altında çıktım, sıralama alamadık, bitirdiğimde görevli arkadaşlardan birine sordum, Instagram kapalı ve medya bölümü ile yarış koordinasyonunu bu uygulama ile sağladınız, açılmazsa ne olur , nereden öğreneceğiz ? Merak etmeyin, mutlaka haberiniz olur, ulaşırsınız , biraz süre verin şeklinde cevap aldım. Tamam , anladık da bu işlerin B planı ya da kriz yönetimi yok mu? Her neyse, Mecit abiyi kutlamam gerekiyor.. işin içine reklam, para, ün, siyaset,ona buna yaranma vs girmeden bu iş nasıl yapılırı gösterdi.. Bir de arkasına bu saydıklarımı alırsa, federasyon seviyesi etkinliklere imza atar.. Bu kadar YouTube ta aktif elemanı bir arada görmek de kolay kolay nasip olmaz diye düşünüyorum.. Gerçekten de iyiydi .. Katılım sayısı çok heyecanlı geçirdi yarışı.. Trafik sorunu da yaşanmadı.. İnş bu gelenek devam eder..