Scudo Sports

Uludag otellerde telesiej ve DH :)

şans topoğraf

Daimi Üye
Tepki
104
Bir suredir dusunuyorumda, gunluk cikis karti alip telesiyejle cikip,pistten bisikletle inis yapmak cok keyifli.Hazirda bombeler flanda var :)
Acaba telesiyeje almamazlik ederler mi? yada hafta ici mi daha uygun olur sizce? fikir akliniza yatti mi :D

Sofyadayim sokaklar hep karli,karda kullanmak abartilicak bisey deil,karda iniste yaptim lastik kara gomuldugunden cok hizlanamiyosunda.uludag becerendede gecen sene,gece projektorler acikken pistin ortasina kadar 2-3 kere tirmanip inis yapmistim,en ufak bombede ucuyosun iniside cok yumusak oluyor karda.Gercekten keyfli ama teleski yada telesiyej kullanmadim...
bi dusunun bakalim yorumlari bekliyorum herkeze iyi forumlar :))

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
Scudo
Acikcasi yurtdisinda bu sekilde tirmanip sonra inis yapiliyor. Gayet de mantikli. Ben de isterim

özelden tel atarmısın bu tarz turların hasretıyle yanıyoruz kar camur dere tepe farketmez yeterkı ınıs olsun

Yanlış bilmiyorsam Uludağda KArkay otel yaz aylarında telesiyejle yukarı çıkartıyor bisikletlileri... Kış aylarında da itiraz edeceklerini sanmam... hatta buyrun videoları

(link)

• Beğen
Tepkiler: şans topoğraf
kış sezonunda pisti bozmamak için izin vermiyorlar şans abi sezon bittiğinde eğer az biraz kar olursa anca öyle malesef :)

Biz bu olayı geçen sene düşünüp Rakatak ekibiyle konuşmuştuk.Onlarda araştırmıştı. Oteller bölgesinde özellikle hafta sonları kalabalıktan ötürü tehlike yaratacağını düşünerek kayak harici hiçbirşeye izin vermiyorlarmış bisiklet,kızak vs.

Geri