Scudo Sports

Uludağ 'dan Bursa 'ya Araziden İniş / MTB ride

Scudo
Ayağınıza sağlık Ozkul bey. :) :alkis:

@M.Ozkul

Mobilden girdiğim için bu konuların ilk mesajına koyulan videolar sayfanın sağındaki reklam yüzünden sürekli yarım ekran oynatılıyor çok saçma bir durum resmen adamın Sol kolu var sadece ekranda, ben buna bir çözüm bulamadım varsa da, illaki birinin Video ya alıntı yapması lazım ki aşağılara insin ki tam ekran seyredebilelim. Alıntı yaptım tam ekran seyretmek için yine reklam çıktı sağda yine ekran yarım.

Uludağ a bende çıktım ancak normal asfalt yoldan indim inmesi manyak keyifli oluyor 35, 40 km iniş var çıkarken canım çıkmıştı ama 1 hafta kendime gelemedim pişman değilim yinede.

Çok güzel video. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ilginçtir yerleşim yerine yaklaştıkça yol bozuluyor tabi Bursa merkeze ulaşınca yollar güzel:))

@mustafa genç

Öyleyse çıkmak isterdim :)

Merhabalar,
Öncelikle videonun paylaşımı ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Geçen yıl gerçekleştirdiğim Bursa/Uludağ/Zeyniler Köyü turumun inişinde kaydettiğim videodur.
Turun resimlerini ve anlatımını bisikletforum'da paylaşmıştım dileyen arkadaşlar buradan detaylarını inceleyebilirler:
Zeyniler ve Ötesi (Bursa) Gezi Yazısı
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=109424&highlight=

Üstteki 5dk'lık iniş videosunun orijinal uzun versiyonu ise buradan izlenebilir:
(link)

Geri