Scudo Sports

Uludağ"da kahvaltı, İznik gölünde mangal :)

Çok güzel bir gezi çalışması yapmışsın abi görüntüler muhteşem paylaşımın için teşekkürler.

birde o bianchi DAKAR ın sahibi abimizde bu siteye üyemi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@abkasi

teşekkür ediyorum. o abi buraya üye değil..

• Beğen
Tepkiler: abkasi
harika çok güzel bayıldım doğrusu bence herşey mükemmel tam benim tarzım
fotolarda geyet ustaca çekilmiş...
bizle paylaştığınız için teşekkürler....

@Kadir AYINTAP

Abimiz Dakar bisikletini satmayı hiç düşündümü acaba bilginiz varmı abi?

@abkasi

kendisi ile konuştum böyle bir niyeti yokmuş ...

resimler ve yemekler herzamanki gibi harika.afiyet olsun

Merhaba.:)
Kadir abi senin bakış açından çekilmiş karelerden bir turu izlemek demek,ödüllü bir görüntü yönetmeninden film izlemek kadar güzel.
Herşey için teşekkürler.
Ayaklarına sağlık.:in:
Paylaşımın için teşekkürler.:in:

@RECEP İŞLEK

Cok teşekkür ederim Recep..
Bu ilkbaharda yaptığımız bir geziydi cok zevk aldığım renkli bir geziydi, umarım tekrarını birlikte yaparız.. sağlıcakla kal görüşmek üzere...

@Mehmet Ser

Memet yakın zamanda niyetim var kar yağsın diye bekliyordum kar başlamış diye haberini aldım :D sen hazırlık yap programda her an uludağ olabilir :D
bu resimlerin hepsine baktıysan sudüşen şelalesi yolunda mevzusu gecen ılıca resimlerde görünüyor bir arada oraya yüzmeye gideriz :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
bir sene olmuş nerdeyse ama hala teşekkür alıyorsunuz.. geçenlerde bizde istanbuldan bir grup arkadaş, bursalı arkadaşlarla beraber uludağa tırmandık.. bu turlar imkansız gibi gelmesin kimseye.. yapmayı istemek ve harekete geçmek yetiyor.. ve yorulmak bile keyif veriyor..

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Helal be kardeşim! Maşallah ne enerjidir bu insanı gaza getiriyorsun söyleyeyim sana :)

Geri