Scudo Sports

Uludağ"da kahvaltı, İznik gölünde mangal :)

Scudo
Kadir abi çok güzel bir tur olmuş ayağınıza sağlık resimler ve paylaşımın için teşekkür ederim.

@Hasan Bahri Toros

teşekkür ederim hasan..
beni aradığın pazar sabahından sonra gün içinde nereleri gezdin ??
ben bir ara öğleden sonra ortaköy yapıp geri maltepeye geldim..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
O güzelce pişmiş şişleremi yanalım yoksa güzel manzaralarda o canım teyzenin yemeklerinin tadına bakamadığımızamı , ayaklarınıza sağlık çok güzel olmuş, görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Çok güzel bir gezi olmuş abicim ayaklarınıza sağlık... Fotoğraflarda her zamanki gibi muhteşem... Umarım ilerleyen zamanlarda ben de o karelerin içinde olurum :)

• Beğen
@Alp Aslan

Alp bey teşekkür ediyorum
geçtiğimiz gece bostancı pendik arasında pedal çevirdiğimiz gibi bir gün nasip olurda uludağda pedal çevirirsek şiş değil kuzu bile çeviririz :D

@Serap Erdogan

Türkiyenin en büyük bisiklet ve piknik mangal forum sitesine hosgeldiniz Serap hanım :D gezip gördükleriniz sizin olsun bize yiyip içtiklerinizi anlatın lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Kadir AYINTAP

Abi o gün ekibimizle Belgrat ormanında offroad tur yaptık.Çok güzel bir tur oldu. :in:

Çok keyifli bir tur gerçekten,Ellerinize ayaklarınıza paylaşan gönlünüze sağlık.:in: :in: :in:

• Beğen
gezi süper olmuş mangalsa bir başka güzel insanın iştahı açılıyor mangal için bisiklet gezisi yapası geliyor :D

Paylaşım için teşekkürler,herşey çok güzel ,resimler,kebeblar ve Tanıtım.Toplam kaç km yaptığınızı ve biniş süresini de belirtseydiniz geziniz hakkında daha iyi fikir sahibi olurduk .Tekrar teşekkürler.hoşça kalın.

@eminozk

teşekkür ediyorum..
bu gezide yaptığımız yol 140 km civarındaydı...

• Beğen
Tepkiler: abkasi
Geri