Herkese Merhaba,
Hakkımda ve blogumdaki yazıyla ilgili yapılan saçma sapan çocukça yorumlara bir açıklama yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Yazacaklarımdan önce iki gün önce Tolga Gürgün'e mail ile verdiğim yanıtı sizlerle de paylaşmak istiyorum çünkü görüyorum ki kendisine hiçbir yanıt verilmemiş gibi bir tutum içerisinde.
Merhaba Tolga Bey,
Mailinizi yeni gördüm, ayrıca bisikletforum da ilgili konu üzerine geyikler döndüğü haberi verildi, girip baktığımda sizin ve sizin gibi benden yaşça büyük insanların yargısız infaz ve çocukça hareketlerine de üzüldüm.
Forumdaki üyeliğimi çok uzun süredir kullanmadığım için oradan cevap veremedim;
Öncelikle resimlerin sizin izninizi almadan kullandığım için özür dilerim, resimler size aittir. Turu blogumda yazacağım sırada, yapmış olduğum izmir turunda fotoğraf çekmediğim için google araması yaparken sizin yazınıza denk gelmiş ve sizin resimlerinizin birkaçını herhangi bir art niyet olmaksızın kullanmış idim. Resimler konusunda haklısınız, düşüncesizce davrandım tekrardan özür dilerim...
Blogumdaki yazımı hiç okumadığnızı ve sadece resimler üzerinden bu şekilde hareket ettiğinizi düşünüyorum. Eğer okuduysanız vermiş olduğunuz linkteki yazı ile hiç alakası olmadığını görmüşsünüzdür. Ayrıca yazımda da belirttiğim üzere mesafe / gün rekorunu kırdığımı söylemedim yada iddaa etmedim; İzmire varamadan pes edip döndüğümü söyledim ve tüm bunlar blogumdaki yazımda mevcut.
Ayrıca forumda yazdığınız tehdit vari yazıların ciddi olmadığını varsayıyorum; birisini suçlamadan öncede suçladığınız şeyin gerçekliğinden ve sizi komik duruma düşürmeyeceğinden emin olun. Olmayan şeyleri öyleymiş gibi sunmak hoş değil.
Resimleri kaldıracağım ve bu konudaki verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum tek haklı olduğunuz nokta budur. Ancak yapmış olduğunuz suçlamalar hakkında bir kez daha düşmenizi istiyorum. Yazınızın neresini alıntı yaparak ben yaptım demişim ? Nerede rekoru ben kırdım demişim ?
İyi akşamlar.
Tolga Gürgün'den çekmiş olduğu fotoğraflardan bir kaçını iznini almadan kullandığım için özür diledim ve aynı zamanda fotoğraflarıda ilgili içerikten kaldırdım. Fotoğrafları kullanırken herhangi bir art niyetim yoktu tekrar belirtiyorum. Aynı zamanda iddaa ettiği gibi yazsını alıp blogumda sanki ben yaptım demişim gibi de yazmadım. Mail de belirttiğim gibi yazıyı hiç okumadığını düşünüyorum. Yazımda da bahsettiğim gibi rekoru kırdım demedim, böyle bir denemede bulunduğumu yazdım ve izmire varamadan manisada pes etmek zorunda kaldığımı blogumda yazdım. Olanlarda aynen bu şekildedir.
Muhattabım sadece Tolga Gürgün olmasına rağmen, blogumdan yorum yapan iki arkadaşa da mail ile yanıt verdim. Aynı şekilde Tolga bey'e de yanıt verdim fakat sanki kendisine hiç yanıt verilmemişçesine çocukça tutumuna devam ediyor.
Öncelikle şunu herkesin bilmesi gerekir ki bana ulaşmak isteyen rahatlıkla ulaşabilir. Gerek internet ortamında gerekse normal yaşantımda tüm iletişim kanalları ile rahatlıkla ulaşılabilirim. İsteyen pm göndersin açık adresimi de vereyim.
Tolga Gürgün, beni aradığınızı ama ulaşamadığınızı söylüyorsunuz, aradığınız gün o sırada bir toplantıdaydım. Daha sonra aramanızı görüp birkaç defa geri dönüş yaptım fakat aradığım telefona cevap veren olmadı.
Tekrar ediyorum iddaa ettiğiniz gibi bir durum yok ortada, yaptığınız suçlamanın ciddiyetinin farkına varın.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, şöyle yapalım böyle yapalım, bana yakın ben bulurum gibi komik yorumlarınızda eğer ciddiyseniz klavye delikanlılığı yapmaktan vaz geçin, bana ulaşmak isteyen ulaşır

sadece pm atması yeterli...
Vakit ayırıp okuyacak olanlar vakitlerini çaldığım için kusura bakmasınlar ama daha fazla sessiz kalmam mümkün değildi bu komik konuda.
iyi geceler...