Scudo Sports

Ultegrax, Askere gidiyor! :)

bizde seni özleyeceğiz hayırlı teskereler yolun nereye düşerse haber edersen burdan gidecek abilerde var kazasız belasız yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Scudo
:River-102 :River-102 :River-102 :River-102 :Ahhh-1660 :Ahhh-1660 :sigaraici :sigaraici :ci: :ci:

GİTMEEEEEEEEEEEEE:D :D

• Beğen
En azından kısa dönem olursa yaza tekrardan seni burada göreceğiz.Hayırlısı olsun..

• Beğen
Çok teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayın. :)

@S. YILDIRIM

Size de hayırlı teskereler diliyorum

Göz açıp kapayıncaya dek geçecek bu 5.5 ay , ilk zamanlar zorlanacaksın elbet bir alışma süreci yaşayacaksın ama emin ol yaşın ne olursa olsun birçok şeyden ders çıkaracağın anlar yaşayacaksın , kimi zaman haline şükredeceksin kimi zaman hayata daha farklı bakacaksın , şimdiden hayırlı teskereler Fatih.

• Beğen
Hayırlı teskereler.. Bu dönem giden bir sürü arkadaşım var :) Baya rağbet gören bir dönem oldu :)

• Beğen
Hayırlı tezkereler. Benim abinde geçen sene aynı dönemde gitmişti uzun dönem. Hatta doğum gününde yolcu etmiştik. Çok şükür bitirdi geldi.
Güle güle git gel Fatih abi.

• Beğen
Hayırlı tezkereler sana Fatih şimdiden, ayn dönem olarak bende gidiyorum. kazasız belasız bitirmek dileğiyle

• Beğen
5,5 ay çabuk geçer fatih sen daha alışamadan tezkeren için sabah bir bakmışsın seni çağırtmışlar :)

Kolay ve keyifli bir askerlik dilerim.

HAYIRLI TEZKERELER.

• Beğen
Bizim gibi ALLAH tan uzun dönem gitmiyorsun gerçekten alışamadan geri geleceksin. Biz Bayramları Seyranları orda görünce '' Ben burada doğdum burada büyüdüm burada öleceğim'' diyordum :) Hayırlı Tezkereler

• Beğen
En büyük asker bizim asker! En büyük asker bizim asker! :D

Hayırlısıyla git-gel Fatih abi.

• Beğen
eeee artıkk satılıkta parçaları bu ugurda dagıtırsın:DD

şaka bir yana hayırlı teskereler

poşet tabirlerine aldırmada gerisi kolay:D

• Beğen
Geri