Scudo Sports

Ultegrax, Askere gidiyor! :)

Fatih Ertörün

Forum Bağımlısı
Tepki
1.022
Merhaba arkadaşlar,

Okul hayatımı 2009 Haziranda tamamlamıştım.2009 Aralık ayında vatani görevimi tamamlamak üzere 13-14 Aralık 2009 tarihinde (kuvvetle muhtemelen) kısa dönem er olarak (5.5 ay) askere gidiyorum.

Haliyle satışlara bir süre ara vereceğiz. :)

Bu süre zarfı içersinde sizleri ve bisikleti çok özleyeceğim.

Sevgi ve Saygılarımla..

Fatih ERTÖRÜN

Scudo
En kısa sürede sağ sağlim gidip gelmen dileğiyle "Fatih" kardeşim..
Şimdiden hayırlı teskereler..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Hayırlı teskereler abiciğim.

Hayırlı teskeler dilerim arkadaşım .

Bu arada bende 331. Dönem olarak seninle beraber gideceğim askere .

Teslim tarihimiz 12 Aralık , 13-14 değil , aman dikkat :)

Hadi bakalım Fatih, kısa dönem askerlik göz açıp kapayana kadar geçer, güle güle git, güle güle gel inşallah, hayırlı teskereler

• Beğen
Bu güzel yorumlarınız ve iyi niyetleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum

@guide

Teşekkürler, doğrudur. :) Bu arada 331. dönem tam olarak nedir? mesela Cumhuriyet tarihinden bu yana mı süre gelen dönem sayısıdır?

Hayırlı tezkereler kardeşim.Dediğim gibi;Samsun'a çıkarsa terminalden alacağım seni;) :).5.5 ay kısacık yaz sezonuna yine pedallamaya devam :)

• Beğen
fatih abi askerliğin en kısa zamanda biter ;) 5.5 ay az bir zaman.en kısa zamanda arkadaşlarına ve bisikletine kavuşman dileğiyle.iyi teskereler.

• Beğen
Hayırlı teskereler dilerim. Askere gittiğin zaman askeriye bilginin az olmasından, bir çok şeyi yeni öğrenecek olmandan faydalanarak bir çok iş yaptırırlar. Bende 5,5 ay askerlik yaptım, ancak hiç bulaşık yıkama ve tuvalet temizliği yapmadım. Seni bir abi gibi görürler, ancak ben şöyleyim, şu mezunuyum diye havalanırsan hiç sevilmezsin.

Geri