Scudo Sports

ülkemizde satılsa dediğiniz bisiklete dair markalar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
benim ne zamandır ilgimi çeken rudy project kasklar ve gözlükler. yurtdışından al diyebilirsiniz, birincisi kargoda başına bir şey gelse muhatap bulmaktan korkmam, ikincisi, deneyip inceleyip almak istemem.

yıllardır AGU markasının gelmesini bekliyorum.

sizin, bu döviz şahlanışında, ülkede olsun dediğiniz markalar neler?

Scudo
Benim gördüğüm en büyük eksiklik şehir bisikletlerinde oluyor genelde. Çünkü bisiklet hala bir hobi. Bu nedenle Gazelle, Diamant, Riese & Müller, Flyer, Veloretti gibi markalar gelse çok güzel olurdu. Giyim konusunda da fiyatlardan ötürü Decathlon dahi çok az ürün getiriyor. Vaude’nin bisiklet giyimi de gelse hiç fena olmaz.

Ridley ve Look marka var, çok yakışıklı yol bisikletleri üretiyorlar, bilmiyorum Türkiye'de satılıyor mu ?

Değil ülkemde, kapımın karşısında mağaza açsa bile bu şartlarda almam çok zor ama Classified markasının Powershift ürünü satılsın isterim.

Neydi ki o diyenler için:

litespeedlitesspeed.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sunrace,microshift,box ve rotor

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Sadettin Z. +1 karşımızda mağazası açılsa bile bir çoğuna mevcut döviz ile ulaşmak biraz zor olacaktır. Olsa da en azından görsek dediklerim

Salsa, Breezer, Kona, Marin, Santa Cruz, Diamondback, YT Industries, Microshift, Bombtrack, Jamis, All-City, Surly, Niner, Devinci, Yeti, Norco, Rocky Mountain, Ice Trike, Utah Tirke, OPEN, 3T son olarak Urban Arrow ve benzeri kargo bisiklet firmalarını görmek isterdim.

@Bir vatandaş 'ın da dediği gibi "Castelli" sosyal mecralarda gördüğüm neredeyse her bisikletçi üzerinde olan ürün.

(link)

(link)
Evet hocam PerformansBisiklet sağ olsunlar Castelli ve başka premium ürünleri getirip satıyorlar. Ancak ürünleri görüp alabileceğimiz veya deneyebileceğimiz bir mağaza yok, internet satışı oluyor. Hiç yoktan iyidir evet. Ama mağaza olsa daha iyi olurdu sanki.

Salsa, Breezer, Kona, Marin, Santa Cruz, Diamondback, YT Industries, Microshift, Bombtrack, Jamis, All-City, Surly, Niner, Devinci, Yeti, Norco, Rocky Mountain, Ice Trike, Utah Tirke, OPEN, 3T son olarak Urban Arrow ve benzeri kargo bisiklet firmalarını görmek isterdim.

3T bisikletlerini ve ürünlerini İstanbul Or Bisiklette görmek mümkün.
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Tünelin bu ucu...
Bence olmasın, olunca böyle oluyor. Moralimiz bozuluyor.
Screenshot_20211027-183927_Chrome.jpg

Geri