pedaltutkunu
Üye
- Tepki
- 331
Selam arkadaşlar daha önceki paylaşıma sunmuş olduğum konulardan anlaşıldığı üzre küresel ısınmaya, çevre kirliliğine, trafik tıkanıklığına ve kendi sağlığım için genelde işe ve her yere bisikletle gidip gelen birisi olarak bu sabah işe giderken trafik polislerince çevirilip abuk sabuk bi şekilde muamele görüp trafik cezası kesitiler 61 tl.lik..... Ve işe geç kalıp bu sebepten dolayı işten çıkarılmaya bi adım daha yaklaştım. . . Bu ceza bana değil tüm doğa ve bisiklet seven dostlarıma ve felsefemize misyonumuza kesilmiş bi ceza olarak düşünüyorum....Şimdi soruyorum kimi kime şikayet edelim ki....
Bu arada facebookta konuyla ilgili olarak; iş arkadaşım olan Kral tv sunucusu Emre Kalka nın canlı yayında ki tepkisini ve konuya gösterdiği hassiyeti izleyebilirsiniz. Herkese paylaşıma açık Rıza Cengiz facebooktan izleye bilirsiniz onun dışında ceza tutanağının fotosuda var.... Bide yakında o videoyu bi paylaşım sitesine göderirim linki de sizlerle paylaşırım... Bide onun dışında kesinlikle devam bisiklete.....
Bu arada facebookta konuyla ilgili olarak; iş arkadaşım olan Kral tv sunucusu Emre Kalka nın canlı yayında ki tepkisini ve konuya gösterdiği hassiyeti izleyebilirsiniz. Herkese paylaşıma açık Rıza Cengiz facebooktan izleye bilirsiniz onun dışında ceza tutanağının fotosuda var.... Bide yakında o videoyu bi paylaşım sitesine göderirim linki de sizlerle paylaşırım... Bide onun dışında kesinlikle devam bisiklete.....